justahuman Dün 20:49 da #11 sensei dedi ki: Hocam yanlış yer. Genişletmek için tıkla ... Bence sen alıntıyı yanlış yerde cevaplamışsın
sensei dedi ki: Hocam yanlış yer. Genişletmek için tıkla ... Bence sen alıntıyı yanlış yerde cevaplamışsın
sensei Dün 20:52 da #12 justahuman dedi ki: Bence sen alıntıyı yanlış yerde cevaplamışsın Genişletmek için tıkla ... Bizde yanlış yaptık ön yargılı olmamak lazımmış.
justahuman dedi ki: Bence sen alıntıyı yanlış yerde cevaplamışsın Genişletmek için tıkla ... Bizde yanlış yaptık ön yargılı olmamak lazımmış.
justahuman Dün 20:56 da #13 sensei dedi ki: Bizde yanlış yaptık ön yargılı olmamak lazımmış. Genişletmek için tıkla ... Benim yaşlılığım ya. Yapacak bir şey yok : ))
sensei dedi ki: Bizde yanlış yaptık ön yargılı olmamak lazımmış. Genişletmek için tıkla ... Benim yaşlılığım ya. Yapacak bir şey yok : ))
sensei Dün 20:58 da #14 justahuman dedi ki: Benim yaşlılığım ya. Yapacak bir şey yok : )) Genişletmek için tıkla ... Ölümlü dünya hocam.
justahuman dedi ki: Benim yaşlılığım ya. Yapacak bir şey yok : )) Genişletmek için tıkla ... Ölümlü dünya hocam.