Düşüncesine bile katlanılmaz .
Konuya ilk girdiğimde benim de gözüme takılmıştı ama unutmuşum sonra. Yazdığın iyi oldu düzenledim.Mutsuzsa gitmek ister insan aslında. Keyfim yerinde olacaksa, kalmayı tercih ederim.
@kadir †. Başlıktaki da ayrı olmayacak. Gözüme takıldı, yapmasam olmaz şimdi.![]()
O ne demek şimdiŞimdi burada birçok kişi çekip gideceğini söyleyecek fakat aslında kimse çekip gitmiyor, gidemiyor.
Not: Çekip giderim.
Not2: @twei leştim iyice.
Yaaaaa :TNeyse’yi unuttun.![]()
Ben destek veririm o konuda sana. Hayvanat bahçeleri hayvanların sağlıklı ortamlarından alınıp şov amaçlı kullanılan iğrenç mekanlar. Gitmedim.1 ve 2. dereceden hiçbir yakınımın gitmesine de izin vermedim,vermeyeceğim.Sirk maymunu benzetmesi yapılıyor da hayvanat bahçeleri yanlıştır diye ortaya fikir atsam taşa tutarsınız.![]()
Aynı anda hem sağ hem de sol vurmak demek.O ne demek şimdi![]()
Teşekkürler.Ben destek veririm o konuda sana. Hayvanat bahçeleri hayvanların sağlıklı ortamlarından alınıp şov amaçlı kullanılan iğrenç mekanlar. Gitmedim.1 ve 2. dereceden hiçbir yakınımın gitmesine de izin vermedim,vermeyeceğim.
Aynı anda hem sağ hem de sol vurmak demek.
Teşekkürler.
Hayvanat bahçeleri, hayvanların sergilendiği sirkler, panayırlar hakkında olumlu bir şey söylemedim ki?Sirk maymunu benzetmesi yapılıyor da hayvanat bahçeleri yanlıştır diye ortaya fikir atsam taşa tutarsınız.![]()