Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] True Martial World


Seri Özeti


33 Gök’ün en güçlü uzmanlarıyla birlikte,insan imparator ve rakibi son bir savaş yaptı ve insan imparatorun cehennem dünyasını yok etmesiyle son buldu.Daha önce şeytan kral tarafından mühürlenen gizemli mor kart uzay-zaman girdabında kayboldu ve sonsuz uzay-zaman içinden tünel açtı.

Uçsuz bucaksız eldeğmemiş bir doğada,ilk dönemlerinde dövüş sanatları yavaş yavaş gelişirken,birkaç eşsiz usta dövüş sanatları dünyasında kendi yollarını bulmaya çalışır.

Modern dünyadan Yi Yun isimli genç bir yetişkin farkında olmadan böyle bir dünyaya düşer ve nerden geldiğini bilmediği mor kartla birlikte yolculuğu başlar.

Burası gerçek dövüş sanatlarının henüz bilinmediği muhteşem bir dünya.Bu normal bir genç yetişkinin efsanevi bir ustaya dönüşünün hikayesi.


// Epik Novel'den alıntıdır. //

Türkçe çevirisinde en son 239. bölüm yayınlandı. İngilizce Wuxia'da 1000 civarında. Yanılmıyorsam serinin günceline 100 bölüm kadar uzaktalar.

Türkçe aksilik olmadığı sürece günde 1 bölüm ortalamasıyla çevriliyor.

Zamanında 2-3 bölüm çevirmiştim. Ama seri, özellikle başlarda çevirmen için çok sıkıcıydı. Devam etmek istemedim çevirmeye. Lakin tavsiye edebileceğim bir seri.

Türkçe

İngilizce
 
Wuxialar çok loopa giriyor, ''arrogant young master'' klişesi 3000 bölüm sürmez yani. Yabancı forumlarda denildiği gibi tam mental mastürbasyon bu Wuxialar. Bu seriyi 200-300'lere kadar okumuştum geçen yıl ama geleneksel hayvani plot armor, gücü saklayıp reaksiyon bölümü kasmak için binbir türlü bahaneler, krallıkları birbirine düşürecek güzellikte ''harem'' hanımefendilerinin ana karakteri sarması,hatırlanabilir herhangi bir yan karakter olmaması yani hikaye resmen ana karakter,Bir arclık ana karakterin yükselmek için kullanacağı kötü adam, Ana karakterin muhtemelen ileride haremine katılacak truvadaki helen üçgeniyle gidiyor hep. Ayıp olmasında diye ultimate evil var tabii bir de.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık