Tee 2008de oynardım. Ah, ah.
Abi şu oyun bi bana mı sıkıcı bir geliyor ya.Tamamdır. Üye oldum. Kuzeydoğu seçerim. Nickim The Last Outlaw
Konsol var mı sende? İndir UNS4 atalım nigga.Abi şu oyun bi bana mı sıkıcı bir geliyor ya.
Yok be agam. Pc de yok zaten. Bir tane dandik vardı bozuldu. 1 yıl içinde düzgün bir şey alacam inşallah. O zaman atarız.Konsol var mı sende? İndir UNS4 atalım nigga.
Ben oyundan yazdım Rika'ya. Buradan da etiketleyelim görsün. @RikaTamamdır. Üye oldum. Kuzeydoğu seçerim. Nickim The Last Outlaw
TAmamdır.Ben oyundan yazdım Rika'ya. Buradan da etiketleyelim görsün. @Rika
Elçilik kurduktan sonra haber vermen daha iyi olur aslında ama salla
Kahramanın level atladığında statlarının bir çoğunu hammaddeye ver. 1 saldırıya veriyorsan 3 hammamddeye ver. Saldırı gücü aynı zamanda savunma gücü oluyor kahraman için bunu da unutma. Yani hem saldırısı hem savunması güçleniyor. Oyun başında hammaddeni güçlendirirsin kahramanın statları ile. Daha sonra bu statüleri sıfırlayabildiğin bir kitap var onunla sıfırlayıp saldırı gücü ve saldırı bonusuna verirsin.TAmamdır.
Tamamdır.Kahramanın level atladığında statlarının bir çoğunu hammaddeye ver. 1 saldırıya veriyorsan 3 hammamddeye ver. Saldırı gücü aynı zamanda savunma gücü oluyor kahraman için bunu da unutma. Yani hem saldırısı hem savunması güçleniyor. Oyun başında hammaddeni güçlendirirsin kahramanın statları ile. Daha sonra bu statüleri sıfırlayabildiğin bir kitap var onunla sıfırlayıp saldırı gücü ve saldırı bonusuna verirsin.
Arkadaşlar her türlü destek verilir