300 oy var arada. Utanmasa Luffy'yi de geçecek.Sağolasın.Luffy'm birinci
300 oy var arada. Utanmasa Luffy'yi de geçecek.Sağolasın.Luffy'm birinci
Bu adam bizimkileri çok sağlam taklaya getirecek.Sinsi çakal
Bu adam bizimkileri çok sağlam taklaya getirecek.
Haklı ama korsanlık dediğini gerektiriyor.Herkes Luffy gibi saftrik değilBu adam bizimkileri çok sağlam taklaya getirecek.
Niye mümkün olmasın ki? Sonuçta bu adam da One Piece'i bulmayı hedeflemiyor mu? Şu ana dek hep çıkar ilişkisi yürüttüğünü düşündüm ben.
Şuandan itibaren zor. Sözleri, tayfayla yaşadıkları, Luffy ile arasındaki ilişki. Bunlar imkansıza yakın yapıyor ihtimali.Niye mümkün olmasın ki? Sonuçta bu adam da One Piece'i bulmayı hedeflemiyor mu? Şu ana dek hep çıkar ilişkisi yürüttüğünü düşündüm ben.
Çünkü zaten etti.Şuandan itibaren zor. Sözleri, tayfayla yaşadıkları, Luffy ile arasındaki ilişki. Bunlar imkansıza yakın yapıyor ihtimali.
Law'ın hedefi Dof'tan intikam almaktı. Luffy sayesinde aldı. Ekmek sevmiyor ama ekmek yediği yere ihanet etmez artık.
Robin bile vurgu yaptı en başta, bu tarz ilişkilerde ihanet olduğunu söyledi. Law'a halen güvenmiyorum.Şuandan itibaren zor. Sözleri, tayfayla yaşadıkları, Luffy ile arasındaki ilişki. Bunlar imkansıza yakın yapıyor ihtimali.
Law'ın hedefi Dof'tan intikam almaktı. Luffy sayesinde aldı. Ekmek sevmiyor ama ekmek yediği yere ihanet etmez artık.