Bende baska seyleri mesela kardeslik kavramini ve bagi tanimladigimi dusunuyordum. Anlasilamamisim."Hain" kavramını tanımladıydım sana. Nedendir bu ısrar?
Bende baska seyleri mesela kardeslik kavramini ve bagi tanimladigimi dusunuyordum. Anlasilamamisim."Hain" kavramını tanımladıydım sana. Nedendir bu ısrar?
Kardeşlik diye bir şeyin olmadığını da ispatladıydık ama.Bende baska seyleri mesela kardeslik kavramini ve bagi tanimladigimi dusunuyordum. Anlasilamamisim.
Hitsugay, Sasugay ve Torafarugay Law; bu üç karakterin tutma nedeni çok açık.
Aynı gif avatarın için :d
Dusmekle alakasi oldugunu dusunmuyorum. Ispatlasaydin bunlarin sozunu etmezdim demek ki ispatlanamamis.Kardeşlik diye bir şryin olmadığını da ispatladıydık ama.
Bunlar Doflamingo'nun manipülasyonları, niye bu kadar düşüyorsunuz yahu.
Kardeş kalktın babasını kardeşinin gözü önünde öldürüp kafasını keserek, o küçük kardeşi babasının başsız cesediyle bir başına bırakmış adamla olan gen benzerliğini "kutsal bağ" olarak mı kabul edecen yani?Dusmekle alakasi oldugunu dusunmuyorum. Ispatlasaydin bunlarin sozunu etmezdim demek ki ispatlanamamis.
Annesini öldürene baba diyor da ona mı abi demiyor?Kardeş kalktın babasını kardeşinin gözü önünde öldürüp kafasını keserek, o küçük kardeşi babasının başsız cesediyle bir başına bırakmış adamla olan gen benzerliğini "kutsal bağ" olarak mı kabul edecen yani?
Bunu uzun uzun açmamız mı lazım yahu.
Ciddi ciddi Doflamingo ve babasını aynı kefeye mi koyuyorsun sen?Annesini öldürene baba diyor da ona mı abi demiyor?
Ana baba arasına girilmezAnnesini öldürene baba diyor da ona mı abi demiyor?
Evet. Annesininin ölümüne tepkisi Dofu daha gerçekci kılmıştır. Rosinin anne sevgisi ise şüphe vermiştir.Ciddi ciddi Doflamingo ve babasını aynı kefeye mi koyuyorsun sen?