Büyüksün kral...Doflamingo
Yanına bir de Vergo pisliğini çaktık mı tamamdır.
Büyüksün kral...Doflamingo
İki D.'nin bir diğer D. yi yedikleri bu bölümün ardından gizli bir denizci subayı olma ihtimalini ciddi ciddi düşünmeye başladım.
Ben de Corazon nedeniyle oluşabilecek bir denizci ilişkisi beklerim başka türlüsü imkansız.Ama arada ki büyük engel denizciler ülkesini yok etti. Ailesini katletti. Denizcilere nefret duyuyordu.
Eğer ki Corazon ile tanışması denizcilere karşı yumuşamasına sebep olduysa, belki...
Tabi yine de hükümete bir hesap sormalı diye düşünüyorum.
Aynen. Onunki anca kalkışma olur.Hükümet'in elle tutulur hiç bir yanı yok zaten. Sakazuki bile kalkışma planlıyor olabilir duruma bakar mısın.
Ben damadı aldım, gidiyorum.
Corazon, denizci olduğunu itiraf ettiğinde Law " Zaten biliyordum." demişti. Körü körüne kin gütmüyor belli ki. Eğer ki böyle bir şey ortaya çıkarsa Sengoku ile bağlantılı olur. Yani Sengoku " gizli denizci subayı" yapmıştır.Ben de Corazon nedeniyle oluşabilecek bir denizci ilişkisi beklerim başka türlüsü imkansız.
Yes.Böyle karakterler için de Goda'yı kutlarım.
E taş olsa anlardı o saatten sonra zaten.Corazon, denizci olduğunu itiraf ettiğinde Law " Zaten biliyordum." demişti.
Doffy sama hazretlerini gördüm, gene gururlandım.Yes.Böyle karakterler için de Goda'yı kutlarım.