Kidd KK olmak istiyordu. Eğer hapiste fikri değişmedi ise bunun için savaşmaya devam eder. Law'ın ise öyle bir amacı yok. Belki bu arc arzuladığı bir amaç verir Oda. Eğer vermez ise de öldürsün. Çünkü böyle amaçsızca takılması bence karaktere zarar veriyor.
Dressrosa'da öldürmediyse olmaz o dediğin.
Ama hayat amacı konusunda haklısın. Ben de zaten sürekli dediğim gibi başındaki Kaido belasını defettikten sonra hayatı hakkındaki düşünmeye başlayıp, bir zamanlar taşıdığı hayallere ya da yeni amaçlara odaklanacaktır.
Ki ben şahsen dünya hükümetine ve marinelere karşı taşıdığı nefretten dolayı devrim ordusuyla işbirliğine gidebilir diye düşünüyorum.
Seri sonunda ise Flavence'i ihya edip orayı bir sağlık adasına dönüştüreceğine dair bir hayalim var. Yürek korsanlarının hepsi doktor onlarla beraber, dünyanın her yerinden tedavi amacıyla gelen turistleri iyileştiren, belki -sadece- doktor olmak isteyen insanların kalıcı olabildikleri bir ada.
Not. Heart Pirate'i, Yürek Korsanları diye adlandırıyorum. Kalp biraz yavan kalıyor. Sevgili Rosinante'nin
adını taşıyan tayfa ismini kalp tek başına karşılamıyor.