Gene mi hortlattınız?? Kaçın anti Lawlar gelmeden.
Ciddi ciddi soruyorum. Goygoyluktan çıktı bu. Ne alıp veremediğin var?? Bu yazdığın ne alaka??Seri sonunda ''En Güçlü Yancı'' veya ''En Büyük Yancı'' olarak anılabilir.
Misyonu var var. Herkes o detayı kaçırıyor.Seride ölme ihtimali olan iki kişiden biri dressrosa da misyonunu tamamladı gibi wano da ölürse üzülürüm ama çok şaşırmam
Şu ana kadar her şey düzgün gidiyor. Bir ölüm gerekiyor bence. Law'ın ölümü okuyucu açısından da etkileyici olacaktır. Hikaye açısından olumlu bakıyorum.Seride ölme ihtimali olan iki kişiden biri dressrosa da misyonunu tamamladı gibi wano da ölürse üzülürüm ama çok şaşırmam
+1Şu ana kadar her şey düzgün gidiyor. Bir ölüm gerekiyor bence. Law'ın ölümü okuyucu açısından da etkileyici olacaktır. Hikaye açısından olumlu bakıyorum.
Umarım oda yeni bir misyon yüklerMisyonu var var. Herkes o detayı kaçırıyor.
Ölmez ise Law un wanodan sonra ne yapacağı meçhul kk yolunda luffy nin yanında mı yer alıcak ?ya da tek başına yola devam mı edicek?Şu ana kadar her şey düzgün gidiyor. Bir ölüm gerekiyor bence. Law'ın ölümü okuyucu açısından da etkileyici olacaktır. Hikaye açısından olumlu bakıyorum.
O iş Robin'de ya.Kendisi D.'nin anlamına bizi gösterecek yakışıklı delikanlıdır.
Robin kitabeleri okuyor. Law'ın D.'nin anlamını öğrenmesi hakkı çünkü bunu merak ediyor. Seri de en çok Law, D'yi ağzına aldı ve Law'ın geçmişinde D'den bahsedildi.O iş Robin'de ya.
Law seri sonu İm'in ölümsüzlüğü için kendini kurban edecektir.......