Yani yapılmış. Karakterler neye göre belirlenmişte sadece bunlar var onu bilemem yada diğerleri sıralamaya bile girememiş.Jeanist contest nedir yaw? Kot pantolda mı yaristiriyorlar?
Yani yapılmış. Karakterler neye göre belirlenmişte sadece bunlar var onu bilemem yada diğerleri sıralamaya bile girememiş.Jeanist contest nedir yaw? Kot pantolda mı yaristiriyorlar?
Kesinlikle bi hata olmalı. Hancock'a kot daha çok uymuş. Law 2. olmalı idiYani yapılmış.
Law erkeklerde 1. Hancock kadınlarda 1. Cinsiyete göre ayrıştırılmış.Kesinlikle bi hata olmalı. Hancock'a kot daha çok uymuş. Law 2. olmalı idi
Olsundu. 50bin ile geçmiş Law. Genelde 1. olmuş. Wano'da iş yapmaz ise popülerliği düşer. Bi Shambles yapsın Kaido'yaLaw erkeklerde 1. Hancock kadınlarda 1. Cinsiyete göre ayrıştırılmış.
Wano'da boş bırakmaz Oda, sanmıyorum. Sana daha önceden dediğim gibi Zoro'nun alacağı klasmanda rakip alır. Hiç yoktan Kaido karşısında durur. Ayrıca ağustos'ta film var ya o film ile daha da artacak bence.Olsundu. 50bin ile geçmiş Law. Genelde 1. olmuş. Wano'da iş yapmaz ise popülerliği düşer. Bi Shambles yapsın Kaido'ya
Film toparlar bakalım. Hadi Luffy kacalim, hadi Sanji kacalim derse düşer. Biraz yırtık olmalı. Hadi Queen'e King'e dalalim demeli. Böylelikle hem bizim tayfaya katılmış gibi olur yaptığı dengesizliklerle hem de boş dövüş seven okuyucunun gözünde artar.Wano'da boş bırakmaz Oda, sanmıyorum. Sana daha önceden dediğim gibi Zoro'nun alacağı klasmanda rakip alır. Hiç yoktan Kaido karşısında durur. Ayrıca ağustos'ta film var ya o film ile daha da artacak bence.
Japonların bizim kafada olduğunu sanmıyorum. Law'ın karakterinin farkındadır onlar. Sonuçta Dressrosa'da da zaman kazanmak için kaçtı. Şimdi de zamanı iyi değerlendirmek adına ve plana uygun olsun diye kaçıyor.Film toparlar bakalım. Hadi Luffy kacalim, hadi Sanji kacalim derse düşer. Biraz yırtık olmalı. Hadi Queen'e King'e dalalim demeli. Böylelikle hem bizim tayfaya katılmış gibi olur yaptığı dengesizliklerle hem de boş dövüş seven okuyucunun gözünde artar.
Ne alaka. Oda'yı şaşırtarak efsane olmuş biri zaten, bence.Ancak ölürse efsane olabilir.
Haha. Wano'lu O-tama insan değil mi? Onu onemsedi gibi durmuyor ama neyse Page1 birilerini indirdirginde de öyle. Zou sadece Bepo'dan ötürü herhalde.Başka bir örnekte Dressrosa'da halkı önemsemeyen sadece kendi işine odaklı olmak isteyen Law, Zou'da iken Zou halkını önemsiyor.