Niye ki? Meyvesi varken de muadili varmış işte. Neden meyvesi olmasa diyon ki?Law ın meyvesi olmasa law hiç
Hee doğru bak. Bunları unutmuşum. Ekliyim.Kılıç ustası ve dövüş ustası.
Meyvesi olmasa Law'ın durumuNiye ki? Meyvesi varken de muadili varmış işte. Neden meyvesi olmasa diyon ki?
Hee doğru bak. Bunları unutmuşum. Ekliyim.
Kılıç ustalığı Cabaji'de var.
Dövüş ustalığı Don Chinjao'da var.
Buggycilik bunu gerektirir. :dd.dAynen ya oturmadığı halde Smoker'ı durduran Hancock'un hakisiydi
Bir Trafalgar birde Waterlıkta özgün kaldık. :dd.dHee doğru bak. Bunları unutmuşum. Ekliyim.
Kılıç ustalığı Cabaji'de var.
Dövüş ustalığı Don Chinjao'da var.
Şimdi Lowcular bana şunu diyin Buggy ile kıyasladığınıza göre Law kaç köyü ele geçirdi? LAw'ın ismini duyan kaç kişi korktu?Buggycilik bunu gerektirir. :dd.d
Her meyvenin dezavantajı var. Sugar'da herkesi oyuncak yapamaz mesela.
Bir Trafalgar birde Waterlıkta özgün kaldık. :dd.d
Kıyaslayan sensin. Ben Law'ın yanında Buggy'nin B sini anmam. :dd.Şimdi Lowcular bana şunu diyin Buggy ile kıyasladığınıza göre Law kaç köyü ele geçirdi? LAw'ın ismini duyan kaç kişi korktu?
Siz hükümetten kaçarken biz ödül koyuyorduk Siz teachle savaşırken biz ona zaten hasarı vermiştik siz Luffy ile ittifak yaparken biz onu idam ettik Siz Ace'den kaçarken biz Ace'i gemimizde ağırladık. Bize hasar veren adamları sağ kolumuz yaptık. Edward Newgate bize yalvardı. Siz Doffy karşısında ağlarken biz yeraltını ele geçirdik ve emrimizde 4 dev vardıKıyaslayan sensin. Ben Law'ın yanında Buggy'nin B sini anmam. :dd.
Gaddarlık, psikopatlık, tehlikeli olduğu hükümet ve korsanlar tarafından söylendi yetmez mi... Üstelik sadece bir olayın beyni olduğu içinde aranan adam olarak düşmüş dillerine.En sonda Augur korkuyordu.
Meh!Bir Trafalgar birde Waterlıkta özgün kaldık. :dd.d
Meyvesi yokken hastalığı vardı. Hastalık da zaten bütün Flavence halkında vardı.Meyvesi olmasa Law'ın durumu
Hastalığı olmasa Nika diyorsun yani hastalığı olmasa Doffy'nin yanına neden gitsinMeyvesi yokken hastalığı vardı. Hastalık da zaten bütün Flavence halkında vardı.