Luffy olmasa denizde harcanıp gidecekti.Yancılık ile geldi yancılık ile amacına ulaşacak.Basit bir karakter.
Luffy olmasa denizde harcanıp gidecekti.Yancılık ile geldi yancılık ile amacına ulaşacak.Basit bir karakter.
Ne kadar etkili olur acaba o zamanda onu bilemeyiz. :dd.dTam performans diyorsun bak, ben tam performans kullanır demedim. Sadece kullanabilirler ve bayağı seviye atlarlar. Belki sonsuz gençlik ameliyatı yapamaz ama adam taban özellikleri kullanır. Kalbe vurmasın kafaya vursun.
Püh seni hıaaak püh. Birde bana sürprizle gelebilirim diyordun. Ağır kandırıldım.Luffy olmasa denizde harcanıp gidecekti.Yancılık ile geldi yancılık ile amacına ulaşacak.Basit bir karakter.
Evet power up almadı.Sadece uyanış.Kid de öyle hapiste yattı uyanış dışında power up yok.Başka sorusu olan ?Başka bir şey yok mu ? Ahahah Yapma etme canısı.. Dof'un ipliğine vücudu delinen kolu kopan adam Big Mom'ın kaç tane hakili yumruğuna dayanacak güce gelmiş. Dof karşısında o duruma düşünen adamın sen sadece uyanışla bu seviyeye çıktığını düşünüyor musun gerçekten
Korsan kral olacak zaten şu an onun hikayesini okuyoruz. Her yükü sırtlanan seçilmiş adamın yanında dur yükü boşaltınca kk meyvesiyle uçurumdan aşağı itip korsan kral ol.İlmik ilmik işlenen bir plan.Korsan kral olmak artık çok zor olduğu için böyle bir plan yaptı.Roger devrinde kolaydı bunu Bm bile söylüyor.Bu meyveyi başkasına yedir korsan kral olmuştu, bakalım Law olabilecek mi?
O Dof fanı da değil Dof’un kendisi ya bulsa Law’un derisini yüzer ona güven olmaz sen bize güven.Püh seni hıaaak püh. Birde bana sürprizle gelebilirim diyordun. Ağır kandırıldım.
luffy'nin sag kol adayi, kid'de sol kol adayiKid'in kaptanı.
Yonko Law yancı Kid yancının yancası. Onlar kol klasmanına girmiyorlarluffy'nin sag kol adayi, kid'de sol kol adayi
Aranızdaki asıl gökçe şeytan oysa fan olan sizler klonları mı oluyorsunuz Bir daha tövbe inanmam. :dd.dO Dof fanı da değil Dof’un kendisi ya bulsa Law’un derisini yüzer ona güven olmaz sen bize güven.
Müthiş bir tespit.Bu teori doğru olabilir sitedeki en eski Dof fanı çünkü.Belki biz klonuzdur aynen.Aranızdaki asıl gökçe şeytan oysa fan olan sizler klonları mı oluyorsunuz Bir daha tövbe inanmam. :dd.d
Sen onu unutmadın mı ya Kıyamam beklentiye girmiş bi de.Püh seni hıaaak püh. Birde bana sürprizle gelebilirim diyordun. Ağır kandırıldım.