Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Trafalgar D. Water Law

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 265 79.8%
  • Sevmem

Kullanılan: 67 20.2%

• Kullanılan toplam oy
    332
Sen de Oda'ya kızdın, beğenmedin diye ne ağladın be. Samimi değilsin derken haklıymışım. Diğer eleştirenleri de görüyoruz. Hiçbiri sırf bu yüzden karakterlere yüz çevirmiyor.
Gayet samimi olarak plot armorun zirvesine kurulduğunu söylüyorum.İşine gelir veya gelmez bu senin sorunun.Gören görüyor dofa kol kaptıran adam şimdi gökten zemine kadar kılıç sokuyor hala hikaye anlatıyorsun.Saçmalandığını söyleyenlere pardon sadece bana ağlıyorsun diye yazıyorsun.

Gayet samimi olarak plot armorun zirvesine kurulduğunu söylüyorum.İşine gelir veya gelmez bu senin sorunun.Gören görüyor dofa kol kaptıran adam şimdi gökten zemine kadar kılıç sokuyor hala hikaye anlatıyorsun.Saçmalandığını söyleyenlere pardon sadece bana ağlıyorsun diye yazıyorsun.
Senin önceki yorumlarını bildiğim için bu tepkim. Sadece buraya yazdığında değil. Son iki bölüme kızdığın için dönüş yaptın. Benim gördüğüm kadarıyla böyle yani.

Zaten son 2 bölüm saçmalayıp plotun zirvesine kurulduğu için yazıyorum aksi birşey olsa neden yazayım?
İmparator olarak istediğin eleştiriyi yapabilirsin tabi ki. Fakat Law ve Kid'in uyanışları hakkında bir fikrimiz mi vardı da bu yaptıkları absürt bulunuyor. Uyanışların sağladığı güç bu. Meyvenin sağladığı güç bu. Karakterlerin ne suçu var.

İmparator olarak istediğin eleştiriyi yapabilirsin tabi ki. Fakat Law ve Kid'in uyanışları hakkında bir fikrimiz mi vardı da bu yaptıkları absürt bulunuyor. Uyanışların sağladığı güç bu. Meyvenin sağladığı güç bu. Karakterlerin ne suçu var.
Uyanışlarının olup olmadığını bile bilmiyorduk.Kaldı ki eleştirinin odağı enerjisi biten adamın bitmiyormuşçasına savaşması zaten.Uyanışlarını açmalarını power up olarak değerlendirip geçeriz geri kalan saçmalıkları eleştirmeyelim mi yani?Ona bakarsan her karakter için geçerli sonuçta hepsini 1 kişi tasarlayıp çiziyor hiçbirinin suçu yok bu nasıl mantık yav :hhh:

Bu yetenek öyle bir uyandı ki daha hiç uyumayacak gibi oldu ondan korkuyoruz, yoksa nolcak azcıkta Law güçlensin :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık