Kimden öğrenecek o zekasını kullanmasını Corozandan mı? Doftan öğrendi adam yıllarca Dof la yaşadı..O her zaman öyle olacak.
Bak hiç öyle düşünmemiştim. law harbi çok zeki, şunun bilgisinin yarısı Mom'da olsa bu hallere düşmezdi.
Kimden öğrenecek o zekasını kullanmasını Corozandan mı? Doftan öğrendi adam yıllarca Dof la yaşadı..O her zaman öyle olacak.
Bak hiç öyle düşünmemiştim. law harbi çok zeki, şunun bilgisinin yarısı Mom'da olsa bu hallere düşmezdi.
Bu adam çok zeki değil mi ve ekmeği sevmiyor.Ekmeği sevmemesinin bir nedeni daha var.Hep etle,sütle balla,kaymakla proteinle beslemişler.O yüzden zekası epey gelişmiş çok et yiyince.Haliyle de ekmek mi o da yenir mi moduna girmiş. Bu açıdan düşünmüş müydün ?O her zaman öyle olacak.
Ah ah o hain Roci çocuğun aklını bulandırmasaydı şimdi nerelere gelecekti.Kimden öğrenecek o zekasını kullanmasını Corozandan mı? Doftan öğrendi adam yıllarca Dof la yaşadı..
Bu açıdan da bakmadım, hain Rociante niye ekmek yemeyi sevmiyor biliyor musun? Dof'un çöplükten bulduğu ekmekle buna baktığını hatırlıyor, o ekmek işte boğazına duruyormuş ve sevmiyormuş.Bu adam çok zeki değil mi ve ekmeği sevmiyor.Ekmeği sevmemesinin bir nedeni daha var.Hep etle,sütle balla,kaymakla proteinle beslemişler.O yüzden zekası epey gelişmiş çok et yiyince.Haliyle de ekmek mi o da yenir mi moduna girmiş. Bu açıdan düşünmüş müydün ?
Heyt be şehzade gibi yaşamış resmen ..Bu adam çok zeki değil mi ve ekmeği sevmiyor.Ekmeği sevmemesinin bir nedeni daha var.Hep etle,sütle balla,kaymakla proteinle beslemişler.O yüzden zekası epey gelişmiş çok et yiyince.Haliyle de ekmek mi o da yenir mi moduna girmiş. Bu açıdan düşünmüş müydün ?
Rosi olmasa meyveyi Dof yiyecekti.Ah ah o hain Roci çocuğun aklını bulandırmasaydı şimdi nerelere gelecekti.
Konuş kardeş konuş.Rosi olmasa meyveyi Dof yiyecekti.
Law yiyebileceği en güçlü meyveyi yedi, e alt yapıda var. Geldi bir yerlere, potansiyeli çürürdü diğer şekil.
Haini karıştırma ya tadımız kaçmasın. :/ Onun boğazına takılıyordu dediğin gibi Law'a da aynısını aşıladı.Tabii aynı yollardan geçtiler hemen hemen o da var.Ah ah o hain Roci çocuğun aklını bulandırmasaydı şimdi nerelere gelecekti.
Bu açıdan da bakmadım, hain Rociante niye ekmek yemeyi sevmiyor biliyor musun? Dof'un çöplükten bulduğu ekmekle buna baktığını hatırlıyor, o ekmek işte boğazına duruyormuş ve sevmiyormuş.
Bir kuş sütü eksiktir.Heyt be şehzade gibi yaşamış resmen ..
Valla Rosi'de özel bir karakter değil benim için. Law'u severim ama epey.Konuş kardeş konuş.
Adaletin yorulmaz bekçisi Rosinante üstadı konuş.
Huzur içinde yatsın nur yüzlü celestial
Peh. Neyse.Valla Rosi'de özel bir karakter değil benim için. Law'u severim ama epey.
Dressrosa-Zou-Big Mom arc. Bu üç arc'dan komple nefret ediyorum. Yaşasın Enies Lobby-East Blue Saga-Thriller Bark-Wano.Peh. Neyse.