Sempatik adam şimdi. hehehe@Ölüm Cerrahı Reis law konusunda sen haklı olabilirsin ama kızlar konusunda @Bavs haklı, kekolar tutuluyor örnek @kekomancer
keko aldığım izlenime göre gaddar değil, uysal bir insan. Tutanlar genellikle gaddar oluyor dövmeli silahlı falan?@Ölüm Cerrahı Reis law konusunda sen haklı olabilirsin ama kızlar konusunda @Bavs haklı, kekolar tutuluyor örnek @kekomancer
kadınlar konusunda hep şansızdım ?@Ölüm Cerrahı Reis law konusunda sen haklı olabilirsin ama kızlar konusunda @Bavs haklı, kekolar tutuluyor örnek @kekomancer
İki hareket yaptı diye hemen adamın birine kaptanım çeken, 20 bölüm sonra yenilince "bir daha yenilmeyeceğim özür dilerim diye ağlayan(gerçekten ağlıyordu o sahnede), sonra kaptanının kellesini almak için geldiklerinde "ben daha değersizim benim kellemi alın" diyen kadar değildir.Serideki en iyi yancı.
Vay bea. Erk birey olarak emoji kullanacak kadar efkarlandın he.kadınlar konusunda hep şansızdım ?
evet, bu ve bir tane beğendiğim imoji var. bol metaforlu....Vay bea. Erk birey olarak emoji kullanacak kadar efkarlandın he.