Şöyle diyeyim; Sabo + Mera + Boru = 602 milyon ediyor. Law + Ope Ope ise = 5.5 milyar ediyor. Yani totale vurursak Law çok daha değerli bir karakter. O yüzdendir ki Dof Lawın peşinden koşup onu öldürmezken Mera Meraya ne olduğunu bile merak etmiyor.@Reiper
http://www.korsanfan.com/konu/sabo-vs-cracker.6274/#post-801984
Bu yorumlar arasındaki ahenk nedir yiğidim, seni tanımak istiyorum!
Craker'den bir halt olmaz. Hele yeniliş stilinden belliydi. Dof ile bir tutmaya gerek yok. Law ise burada komedi.Law Cracker'ı yeniyorsa, Law'la bildiğin billur geçen Dof tek atar öyleyse. Acayip bir denklem oldu değil mi? İyi bağladım Dof'a.
Dahası acilen Cracker fanlarına ihtiyaç var forumda. Gereksiz eziliyor bu adam.
Hayır? Law + Ope Ope 500 milyon ediyor. Sabo + Meranın 602 , Luffynin 100 milyonluk meyve ile serinin başında 10 milyon ettiği gibi. Realite bükücülük mü oynuyoruz?Şöyle diyeyim; Sabo + Mera + Boru = 602 milyon ediyor. Law + Ope Ope ise = 5.5 milyar ediyor. Yani totale vurursak Law çok daha değerli bir karakter. O yüzdendir ki Dof Lawın peşinden koşup onu öldürmezken Mera Meraya ne olduğunu bile merak etmiyor.
602 milyonluk ödül. Sabo'nun meyvesiz halinde ki ödülü değil mi ?Şöyle diyeyim; Sabo + Mera + Boru = 602 milyon ediyor. Law + Ope Ope ise = 5.5 milyar ediyor. Yani totale vurursak Law çok daha değerli bir karakter. O yüzdendir ki Dof Lawın peşinden koşup onu öldürmezken Mera Meraya ne olduğunu bile merak etmiyor.
Mera meranin 5 milyar edeceğini mi düşünüyorsun? Diğer bir ifadeyle 100 milyonluk meyve ile 5 milyarlık bir mi, ki Ope Ope nin gençlik ameliyatindan pek kimsenin haberi yokken o meyveye bu değer biçilmiş.Hayır? Law + Ope Ope 500 milyon ediyor. Sabo + Meranın 602 , Luffynin 100 milyonluk meyve ile serinin başında 10 milyon ettiği gibi. Realite bükücülük mü oynuyoruz?
Sabo meyve yedikten sonra mangaka tarafindan ödülü açıklandığı için bence güncel meyveli ödülüdür. Ha eğer mangada aksi geçerse o zaman değişir.602 milyonluk ödül. Sabo'nun meyvesiz halinde ki ödülü değil mi ?