Önce bisküvi zırhını geçmesi lazım ki bunun kolay olacağını zannetmiyorum.Luffy ile 11 saat kapışmış bir kişi zaten Cracker.Cracker'ın küçümsenebilecek tek şeyi dayanıklılık aldığı ilk ciddi darbede yenildi.
Önce bisküvi zırhını geçmesi lazım ki bunun kolay olacağını zannetmiyorum.Luffy ile 11 saat kapışmış bir kişi zaten Cracker.Cracker'ın küçümsenebilecek tek şeyi dayanıklılık aldığı ilk ciddi darbede yenildi.
Law ilk zırhı geçerse kalbini alır Cracker'ın. Cracker'ın meyvesi Luffy'e çok ters olduğu için durmadan klonlsrı manipüle edebildi Luffy'i. Ama Law'ın shambless gibi bir yeteneği var. Mad Monk'un 4. komutanı aldığı yerde Law 3. komutanı alabilecel niteliktedir.Önce bisküvi zırhını geçmesi lazım ki bunun kolay olacağını zannetmiyorum.Luffy ile 11 saat kapışmış bir kişi zaten Cracker.
Sorun ilk zırhta zaten.Law kolay kolay geçemez onu bana göre.Law ilk zırhı geçerse kalbini alır Cracker'ın. Cracker'ın meyvesi Luffy'e çok ters olduğu için durmadan klonlsrı manipüle edebildi Luffy'i. Ama Law'ın shambless gibi bir yeteneği var. Mad Monk'un 4. komutanı aldığı yerde Law 3. komutanı alabilecel niteliktedir.
Bence de kolay geçemez ama geçer.Sorun ilk zırhta zaten.Law kolay kolay geçemez onu bana göre.
Katakuri alır abi@İllumiuchiha Dayanıklılıktan kastım bisküvi zırhının içindeki savunması idi benimde.
Katakuri ile alakalı bir şey demedim.Cracker'ın zırhının dayanıklılığından bahsettimKatakuri alır abi
Benim burda ne işim var yaKatakuri ile alakalı bir şey demedim.Cracker'ın zırhının dayanıklılığından bahsettim