Doğru. Çok şüpheli hareketlerin vardı.Yok ya. Bu 4. gün konuşması burada ben asılıyorum. 5. güne geçtiğinizde senle Shakky gidiyorsunuz. Beni sorgusuz sualsiz yaktılar ne güzel Lookout oynuyordum o oyunda
Doğru. Çok şüpheli hareketlerin vardı.Yok ya. Bu 4. gün konuşması burada ben asılıyorum. 5. güne geçtiğinizde senle Shakky gidiyorsunuz. Beni sorgusuz sualsiz yaktılar ne güzel Lookout oynuyordum o oyunda
Doğru. Çok şüpheli hareketlerin vardı.
Ben anlamadım oyundan çok bir şey. Ama çok dert etme gel oyuna. :3Oynaması o kadar zor mu? Hiç bulaşmamış birisi kolay adapte olabilir mi?
Rollere ve oyun stiline alışmak lazım yoksa ekrana bakıyorsun ve o arada bir şeyler olmuş oluyor.Oynaması o kadar zor mu? Hiç bulaşmamış birisi kolay adapte olabilir mi?
Sadece Türklerle oynasak muhabbetiyle epey saracak bir oyun aslında. Yeteri kadar adam olmayınca İngilizce konuşmak ya da konuşmaya çalışmak zorunda kalıyoruz.Oyun benim için şu kadar karışıktı.
15 olsak ve alışsak oyuna çok güzel oyunlar çıkar da sayıyı tutturamıyoruz. Yabancılarla anlaşmak çok sıkıntı yaratıyor. Son oyunda Godfather'ımız @Tombe güzel astırdı seni elin yabancısına.Sadece Türklerle oynasak muhabbetiyle epey saracak bir oyun aslında. Yeteri kadar adam olmayınca İngilizce konuşmak ya da konuşmaya çalışmak zorunda kalıyoruz.
Gene ''I have kids'' kartı kullanılmış burada laskdfjasldafsjalOyun benim için şu kadar karışıktı.
Reis 15 olunca chati kullanmaya bile gerek olmuyor.Sadece whisper olayında kullanılıyor onun dışında herkes sabah olunca teker teker discord'ta konuşuyor.Sadece Türklerle oynasak muhabbetiyle epey saracak bir oyun aslında. Yeteri kadar adam olmayınca İngilizce konuşmak ya da konuşmaya çalışmak zorunda kalıyoruz.