Kimse o denli züccaciyecilik beklemiyordu heriften:dOlum biliyordum da böyle eşyalar barındırdığını bilmiyordum. Zaten serideki silahların önemi arttı. 13 ay parçası mıdır nedir onun kadar olmasalar da baya iş yapıyorlar
Kimse o denli züccaciyecilik beklemiyordu heriften:dOlum biliyordum da böyle eşyalar barındırdığını bilmiyordum. Zaten serideki silahların önemi arttı. 13 ay parçası mıdır nedir onun kadar olmasalar da baya iş yapıyorlar
Ben 1 ayda güncele geldim.Çakma Tog fanı mıyım ?Bu Vegapunk çakma Tog fanı. Tog fanı dediğin üç günde 300 bölüm okuyup güncele gelir. Gerçi artık bölüm sayısı 500 olmuş min beş gün sürüyordur güncele gelmek :s
Benim ara vermediğimi sayarsak öyle olmuyor mu ? Hem kaçak dövüşen ToG fanı mı olur ? Seni Rachel sevip kendisine saygısı olmayan capsciBu Vegapunk çakma Tog fanı. Tog fanı dediğin üç günde 300 bölüm okuyup güncele gelir. Gerçi artık bölüm sayısı 500 olmuş min beş gün sürüyordur güncele gelmek :s
Ama güzel gösteriyor özellikle şu 10 aile üyelerinin kullandıkları çok iyi ya.Kimse o denli züccaciyecilik beklemiyordu heriften:d
Burada benim çizgim @Sir Crocodile idir. Bu adamdan bile yavaş okumuşsan maalesef...Ben 1 ayda güncele geldim.Çakma Tog fanı mıyım ?
Yeni başlayanlara Rachel övüp sonra tepkilerini izleyerek eğleniyorum ben. Eleştireceksen eğlence anlayışımı eleştir.Seni Rachel sevip kendisine saygısı olmayan capsci
.
Olum dümdüz okumak var bir de akılda kalıcı okumak var.Burada benim çizgim @Sir Crocodile idir. Bu adamdan bile yavaş okumuşsan maalesef...
Yeni başlayanlara Rachel övüp sonra tepkilerini izleyerek eğleniyorum ben. Eleştireceksen eğlence anlayışımı eleştir.
Belki içten içe seviyorsun ne bileyim ben ? :/ Belki şu an böylesin;Yeni başlayanlara Rachel övüp sonra tepkilerini izleyerek eğleniyorum ben. Eleştireceksen eğlence anlayışımı eleştir.
Muhtemelen derim finallerden sonra bir ara son 100 bölümü falan baştan okumayı düşünüyorum zaten. Ben ara verdim Siu ara verdi derken unuttum :sOlum dümdüz okumak var bir de akılda kalıcı okumak var.
Senin gibi mi okuyalım? 2 soru sorsam ''O ne ki?'' dersin şimdi.
Bende 1 defa düzgün okudum o kadar. Sonra ara verildi ondan önce bırakmıştım zaten bende çok unuttum eski olayları.Muhtemelen derim finallerden sonra bir ara son 100 bölümü falan baştan okumayı düşünüyorum zaten. Ben ara verdim Siu ara verdi derken unuttum :s
Sana biri sınav yapmıştı galiba:d yanlış mi hatırlıyorum??Bende 1 defa düzgün okudum o kadar. Sonra ara verildi ondan önce bırakmıştım zaten bende çok unuttum eski olayları.
Tekrar bir özet tarzında okumak lazım ama çok bölüm oldu hiç bakasım yok tekrardan.