Hepsine başlama niyetin varsa başla ki bu arada birikmişin daha fazla olsun : ))Ya 3. sezona ya da tümden seriye baştan başlayacam, hangisini yapsam acaba?
Aslında hepsine baştan başlamak istiyorum ama zaman sıkıntı olur mu diye düşünüyorum.Hepsine başlama niyetin varsa başla ki bu arada birikmişin daha fazla olsun : ))
Ben dün son 10 bölümü okudum. Çok uzun olmasa bölümler en baştan başlanır da bence 3. sezondan başla. İn in parmakların acımaya başlıyor bir yerden sonra:dAslında hepsine baştan başlamak istiyorum ama zaman sıkıntı olur mu diye düşünüyorum.
@kekomancer gel hele buraya gel, 5 bölüm birden çıkacakmış.
Önümdeki derslere, sınavlara, programa bakıp ona göre karar verecem. Sadece 3. sezondan değil önceki bölümlerden de unuttuğum çok yer var çünkü. Fazla yoğun değilsem baştan okuyacam galibaBen dün son 10 bölümü okudum. Çok uzun olmasa bölümler en baştan başlanır da bence 3. sezondan başla. İn in parmakların acımaya başlıyor bir yerden sonra:d
Böyle bir şey yaparsan bana da seslen Tek başıma okumaya korkuyorum ? Çok fazla sayısı varmış lanFazla yoğun değilsem baştan okuyacam galiba
Valla ben de öyle yapmak isterdim ama parmaklar dayanmıyor ya:d Biri app falan yapsa şu webtoonları rahat okumak için çok büyük bir hayır işlemiş olacak...Önümdeki derslere, sınavlara, programa bakıp ona göre karar verecem. Sadece 3. sezondan değil önceki bölümlerden de unuttuğum çok yer var çünkü. Fazla yoğun değilsem baştan okuyacam galiba
Bugün karar veririm ona, discorddan yazarımBöyle bir şey yaparsan bana da seslen Tek başıma okumaya korkuyorum ? Çok fazla sayısı varmış lan
@Vegapunk yeni emojilerden koymuş diye önceki mesajı editleyemedim o yüzden yeni mesaj yazıyorum.Valla ben de öyle yapmak isterdim ama parmaklar dayanmıyor ya:d Biri app falan yapsa şu webtoonları rahat okumak için çok büyük bir hayır işlemiş olacak...