Var ama retcon yiyebilir.
Kule, güç dünyasında önemli bir yerde mi peki? Axis'lerin ötesinde güç yaratması için var demişsin.
Var ama retcon yiyebilir.
Öyle düşünülüyor diyeyim, kesinliği yok ve kulelerin tam işlevi belirsiz şimdilik.Kule, güç dünyasında önemli bir yerde mi peki? Axis'lerin ötesinde güç yaratması için var demişsin.
Öyle düşünülüyor diyeyim, kesinliği yok ve kulelerin tam işlevi belirsiz şimdilik.
Dediğin gibi de olabilir başka bir şey de. Bana daha çok bir şey kazanana kadar sistemi kitliyormuş gibi geldi.Aklımda şu hikaye oluştu; eğer dediğin gibi Axisleri geçecek bir güç yaratması için yapılmışsa, Zahard bir şekilde bunun farkına vardı. Herkesin eşit bir şekilde yarışmasını sağlayıp, yükselmeleri için bir amaç ortaya koydu. ''En tepeye çıkan, istediği her şeyi alır'' gibi. Ama yola çıktığı arkadaşları kulenin böyle bir yer olması için değil, daha güzel bir yer olması için savaş vermişti. İdealist Zahard, idealleri uğruna arkadaşlarını ortadan kaldırdı. :/
Dediğin gibi de olabilir başka bir şey de. Bana daha çok bir şey kazanana kadar sistemi kitliyormuş gibi geldi.
Yani Baam yokken kendisi en güçlü olarak adaydı kuleyi bitirmeye ama tırmanmayı bıraktı, bu bana kendisinin kötü bir sonla yüzleşeceği gibi bir kaderi gördüğünü düşündürttü.Yukarıya çıkmayı zorlaştırıyor mu demek istiyorsun? O da olabilir.
Blogunda vardı kaldırdı yazar. Bazılarını bulup çevirmişler.Bu dışarıdaki asis ler ile ilgili bölümler nerede yazıyor?