Harika haber dostum eyvallah.Gözümüz aydın SİU Kasım'da geri dönüyormuş :'))))
https://www.reddit.com/r/TowerofGod/comments/jdziq3
Harika haber dostum eyvallah.Gözümüz aydın SİU Kasım'da geri dönüyormuş :'))))
https://www.reddit.com/r/TowerofGod/comments/jdziq3
Rica ederimHarika haber dostum eyvallah.
Tog sayfası kalkmış gene mi sorun var acaba.
Siteyi açtık arkadaşlar bundan sonra buradan devam ediyoruz. Bazı yerleri çalışmıyor ama oturtucaz zamanla
Tebrik ederim, sonunda halletmişsiniz. Artık telefondan da rahat rahat ulaşabileceğiz.Sonunda uygulamaları yayına gönderebildik hazirandan beri şu ikisini görmek için ne savaşlar verdik Bir de içeriklerimizi toparlayıp yayınlayabilirsek çok güzel olucak
MangaDrop
MangaDrop mobil uygulaması sitedeki güncel bölümlerin okunmasını kolaylaştıran bir uygulamadır. Uygulama en basit haliyle yayınlanmış olup zamanla yeni özellikler eklenecek şekilde güncellenecektir. İyi okumalar!apps.apple.com
MangaDrop - Apps on Google Play
MangaDrop size türkçe mangaları sunmayı hedefleyen bir uygulamadır. İçerideki eğlenceyi kaçırma!play.google.com
Hayirli olsun. Uygulamayi kullanip degerlendirmek isterim. Acaba bu uygulamayi apk olarak ozelden alabilir miyim ?Sonunda uygulamaları yayına gönderebildik hazirandan beri şu ikisini görmek için ne savaşlar verdik Bir de içeriklerimizi toparlayıp yayınlayabilirsek çok güzel olucak
MangaDrop
MangaDrop mobil uygulaması sitedeki güncel bölümlerin okunmasını kolaylaştıran bir uygulamadır. Uygulama en basit haliyle yayınlanmış olup zamanla yeni özellikler eklenecek şekilde güncellenecektir. İyi okumalar!apps.apple.com
MangaDrop - Apps on Google Play
MangaDrop size türkçe mangaları sunmayı hedefleyen bir uygulamadır. İçerideki eğlenceyi kaçırma!play.google.com
Hayirli olsun. Uygulamayi kullanip degerlendirmek isterim. Acaba bu uygulamayi apk olarak ozelden alabilir miyim ?
Samsung s20 kullaniyorum ama sorun ondan degil. Japonyada yasiyorum ve uygulama sadece Turkiye icin sanirim. Boyle turk yazilimlarini falan gorunce deneyip yorumlamak hosuma gidiyor. Hem gelistirilmesi icin belki birkac yorumum ise yarar diye isteyeyim dedim.app-release.apk
drive.google.com
Apkyı istediğine göre sanırım sen huawei kullanıyorsun, bi ara AppGallery ile şu legal kavgasını yaparız Sürüm çıkarken siteye apk koyma konusunu da çözeriz. Huawei kullanıyorsan crashleri bize iletebilirsen çok süper olur eklediğimiz özellik o telefonlarda bozuyosa geri alırız en kötü