Evet öyle hatırlıyorum ben.Karaka vs baam icin henuz erken olacagini dusunuyorum. Karaka bir ranker degil mi?
Ayrıca Yuri Zahard da trende olcak. Yuri vs Karaka görebilir miyiz ki acaba?
Evet öyle hatırlıyorum ben.Karaka vs baam icin henuz erken olacagini dusunuyorum. Karaka bir ranker degil mi?
Karaka ranker dediğiniz gibi ama Yuri ise High Ranker. İlksezonda bir rankerı ne hale getirdiğini hatırlatırım adamı parmığıyla tokatlıcaktı :/Evet öyle hatırlıyorum ben.
Ayrıca Yuri Zahard da trende olcak. Yuri vs Karaka görebilir miyiz ki acaba?
Ayar veren adam yüksek seviyeci ve kulenin en güçlü ilk 100'ünde. Yuri bile ilk 100'de değil öyle düşün. Ayar vermesi normal.Karaka bu cehennem treni olayına biryerden dahil olucak ama nasıl bi fikrim yok. Fakat onuda abartmamak gerek bi eleman vardı Karaka'nın kalesini basıp ayar vermişti hoca falan diyorlardı adama. Bildigim bir şey varsa manga serilerinde ayar yiyen adamlar fazla piyasada kalmaz.
belliydi zaten elemanın saglam bişey oldugu ,söylemek istedigim karakanın itibarını zedeledigi. eger mangaka karakaya önemli bir rol vermek istese, itibarını lekelemezdi boyle belliki mangaka için harcanıcak bi karakter... ha baam, harcar yuri harcar orası ayrı konuAyar veren adam yüksek seviyeci ve kulenin en güçlü ilk 100'ünde. Yuri bile ilk 100'de değil öyle düşün. Ayar vermesi normal.
Ama Karaka Baam'a karşı bi şeyler yapmaya çalışırsa Yuri'den de ayarı yer gibime geliyor.
Basdıgıma pişman oldum derken.Güncele geldim ve bir kez daha başladığıma pişman oldum.İşin yoksa her hafta bölüm bekle.
Seri hakkında gene olarak bahsetmem gerekirse çok çok iyi olduğunu söylemeliyim.Konusu ve evreni cidden çok orjinal,keza karakterler de öyle.Tek bir şeyden şikayetçiyim; Baam'ın saçlar kesilmemeliydi. :/ Bir de güncele gelene kadar Yuri'yi kesin görürüm diyordum ama o da yalan oldu. :S