Kat Garidyanı zahard düşmanı gibi zaten. Siu birşeyler açıklamış mıydı acaba diye merak ettim.Öyle de olabilir ama 2.kat gardiyanı ve Headon Fug'a karşı değiller gibi gözüküyor direkt geçirmiş de olabilirler.
Kat Garidyanı zahard düşmanı gibi zaten. Siu birşeyler açıklamış mıydı acaba diye merak ettim.Öyle de olabilir ama 2.kat gardiyanı ve Headon Fug'a karşı değiller gibi gözüküyor direkt geçirmiş de olabilirler.
Bazen Headon'un Zahard'dan nefret ettiğini düşünüyorum.Öyle de olabilir ama 2.kat gardiyanı ve Headon Fug'a karşı değiller gibi gözüküyor direkt geçirmiş de olabilirler.
2 bölüm daha çıkacak sonrası karanlık.Yeni bölüm yok mu şimdi aylarca?
Tam da sarmıştı. OP kötü giderken buna sarılmıştım.2 bölüm daha çıkacak sonrası karanlık.
Haftanın en leş günü olan pazartesiyi çekilir kılan tek şeyi kaybettik. Ben ölür bu diyordum, buna da şükür. :STam da sarmıştı. OP kötü giderken buna sarılmıştım.
2 bölümün ön gösterim olarak çıkmıştı, onlar çıkacak sonra ara.Yeni bölüm yok mu şimdi aylarca?
Sayfa sayısını azaltsa kimsenin gıkı çıkmaz herhalde. Çok zorladı kendini. Karşılığını aldı ama sağlık gitti mi de hiçbir şeyin değeri kalmıyor.Haftanın en leş günü olan pazartesiyi çekilir kılan tek şeyi kaybettik. Ben ölür bu diyordum, buna da şükür. :S
Bu 2 bölümü yaklaşık olarak 5 aya yayabileceğimiz bir taktik var mı peki? :/2 bölümün ön gösterim olarak çıkmıştı, onlar çıkacak sonra ara.
Var. 1. Bölümden tekrar okumaya başlayıp sonra 1 bölüm okumak.Sayfa sayısını azaltsa kimsenin gıkı çıkmaz herhalde. Çok zorladı kendini. Karşılığını aldı ama sağlık gitti mi de hiçbir şeyin değeri kalmıyor.
Bu 2 bölümü yaklaşık olarak 5 aya yayabileceğimiz bir taktik var mı peki? :/
Elinden gelenin en iyisini yapmak konusundaki kararlılığını bırakırsak herhalde yaşlanmadan bitireyim diye düşünüp bu kadar dolduruyor sayıları yoksa haftalık çıkarıp Siu kadar dolduran var mı bilmiyorum.Sayfa sayısını azaltsa kimsenin gıkı çıkmaz herhalde. Çok zorladı kendini. Karşılığını aldı ama sağlık gitti mi de hiçbir şeyin değeri kalmıyor.