Savaş bölümleri kısa tutulursa bence de daha iyi olur. MF gibi bir durum da yok. Mf'de dünyanın en güçlü ilk 25 diyeceğin insanlar vardı, buradaysa güç ölçeğinde ilk 100'de olanlar olsa da zirvedekilerle kıyaslanamayacak kadar geridedirler.Ben birkaç soru sorayım madem. Millet bu "Yuva" arcına ToG'un Marinefordu diyor ve her yerde hypelanıyor, şöyle savaş böyle savaş falan filan. Okuyan herkeste aynı heyecan var mı yoksa benim gibi tamam çok iyi güzel de çok uzatma da hadi yükselmeye devam edelim, Prenses arcı istiyoruz, Wolhaiksong Katı istiyoruz artık mı diyorsunuz? Aslında Urek'i de birkaç arc üst üste gösterince onu hemen okumasak iyi diyordum da gene de eğlenceli karakter. Aslında iyi gidiyor gibi de momentum sanki çok çabuk bize döndü. Siu Evankhell'in öğrendikleri ile işin hiç kolay olmadığını söyledi ama ne bileyim.
Bir de şunu sorayım. Madem Urek çıkış arıyor, bu çıkışın en üstte olabileceğini düşünüp de neden 134. katın ötesine çıkmaya çalışmıyor? Sonuçta kimse tepeye tırmanmadı, belki tırmansa daha rahat çıkabileceği bir yol bulabilir değil mi? Urek'in yerinde olsam 135 veya daha üst katlarda arayabilirdim çıkışı.
Urek'in Baam ile tekrar karşılaşmasını iple çekiyorum ki bence Urek Baam için epey iyi bir akıl hocası ve yetenek geliştiricisi olur. Yuri'nin durumu, Urek, Rachael, savaş açılan Po Bidau ailesi beni, bu kurtarma olayından daha fazla merak ettiriyor.
134. kata Zahard yerleşti ve üst katlara çıkışı yasakladı. Urek birebirde Zahard'ı yener mi bilinmez fakat yense dahi Wolhaiksong ile Zahard'ın kuvvetleri arasından epey güç farkı vardır.
Ayrıca ya hikayede geçti ya da bir üye yazdı, savaşı kazanabileceğini öğrense dahi buna girişmez diye zira Urek Zahard'ı öldürse kule içindeki sistem bozulup herkes krallık için savaşmaya kalkar. Urek yaşamlara değer veren biri olduğu için böyle bir durumun yaşanmasını da istemiyor olabilir. Sanırım bir üyenin düşünceleriydi fakat ben mantıklı bulmuştum.