High ranker Yuri.Phantimium dan sonra deneyen cıkar mı ? Yuri high ranker değildi di mi o kesin denerdi.
Ben uydurmuş olabilirim
yeni bölüm derken tam anlayamadım dayeni bölümler eklenmemiş bu gece eklenir mi yoksa sabahı mı beklemeli bilgisi olan var mı?
Beklediğin mangayurdu online okuması ise, bölümler yüklendi.yeni bölümler eklenmemiş bu gece eklenir mi yoksa sabahı mı beklemeli bilgisi olan var mı?
burası çeviriyi yapan grup;Tower Of God II 122-124 eklendi deniyor facebook sayfasında ama bölümler yok
yeni geldi teşekkür ederim.Beklediğin mangayurdu online okuması ise, bölümler yüklendi.
analiz yapiliyorbugun pazarda degil. ne bu tog zirvesi?
tog 1 ve 2 nin tüm bölümlerini 1 ayda bitirdim kafa allak bullak oldu artık çıktıkça okudugum için çok yavaşladı heyecanı kalmadı. bu rachel karısı güçsüz bişeydi çokta akıllı degildi en azından koon kadar degildi. bukadar saglam adamı yanına alıp kuleyi altüst etmesini garipsedim açıkcası ne vaadediyor bu adamlara merak ettim. fug cumu bu kız nedir?analiz yapiliyor
bende 1 defa okudum simdiye kadar sanirim 2. defa okumaya baslamam lazim, bazi seyleri tam anlamiyla unutmusum