Lord Karaka'ya selam dur!
Avatar serinin içinden mi? Yoksa fan yapımı falan mı?Lord Karaka'ya selam dur!
Fan yapımı.Avatar serinin içinden mi? Yoksa fan yapımı falan mı?
Bir an heyacan yaptım ama zaten buna benzer çıkacaktır.Fan yapımı.
Kallavan'ın aklını alacak Jinsung reizin yiğit öğrencileri! Mascheny'e de sıra gelecek.Bir an heyacan yaptım ama zaten buna benzer çıkacaktır.
Kallavan'a üzülüyorum ben. Hayatının hatasını yaptı.Kallavan'ın aklını alacak Jinsung reizin yiğit öğrencileri! Mascheny'e de sıra gelecek.
Maschenny'i Yuri'nin alabileceğini sanmıyorum. Belki ileride olabilir. Ama ben Maschenny'i sevdim ya o çılgın dövüşme arzusu felan... İyi savaşlar bizi bekliyor.Kallavan'a üzülüyorum ben. Hayatının hatasını yaptı.
Mascheny ile Yuri ilgilenirse daha mutlu olurum şahsen.
Hikayede Yuri'nin güç kazanarak devam edeceği bence açık. Siu'nun zaman atlaması konusunda eli de bol.Maschenny'i Yuri'nin alabileceğini sanmıyorum. Belki ileride olabilir. Ama ben Maschenny'i sevdim ya o çılgın dövüşme arzusu felan... İyi savaşlar bizi bekliyor.
Maschenny manyağının önü çok açık, prenseslerin normal olanı zaten yok gibi. Yuri de çılgın ama Maschenny bu hareketleri tek başına mı yapıyor yoksa babasının desteği ve bilgisi var mı bilemiyorum. Ji Sung'u öldürmeyecek hatta ilerde anlaşıp beraber hareket edebilirler. Yuri'yi çok fazla aşar onun gücü.@Daredewill Maschenny'imiz hakkında neler denmiş! Mızrağını bir tarafından sokup diğer tarafından çıkarır benim çılgın manyağım