Uu minik kaplumbağamız epey yüksek ve güzel bir hedef seçmiş kendine, hoşuma gitti."I'm going to hunt down Kallavan."
Bakıcaz artık.Zaten durumuna göre hayvandı bizimki şimdi tam bir hayvandan ders alacak.Bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya.Gerçi ne olursa olsun mal her zaman maldır demişler.Yine bir salaklık yapar nefret ettirir kendisinden Baam.@Eustass Captain Kidd
Leesoo'yu salla da bizim hatunu daha çok göreceğiz iyi oldu bu. :/
Baam'ı da salla la Evankhell reis diyorum sana. :/ Karakter tasarımı bu kadar hoşuma giden başka bir kadın karakter hatırlamıyorum.Bakıcaz artık.Zaten durumuna göre hayvandı bizimki şimdi tam bir hayvandan ders alacak.Bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya.Gerçi ne olursa olsun mal her zaman maldır demişler.Yine bir salaklık yapar nefret ettirir kendisinden Baam.
Baama ders vermeyecek mi olum bu.Biraz da vahşilik verse keşke.Bu kadını taa ilk bölümlerden beri bekliyorduk zaten.Daha az hayvan çıksa söverdim.Ek olarak Kallavanın sıralaması falan söylendi mi ?Baam'ı da salla la Evankhell reis diyorum sana. :/ Karakter tasarımı bu kadar hoşuma giden başka bir kadın karakter hatırlamıyorum.
Baam tam bir süt oğlanı yav Evankhell bile fayda etmez. Yok söylenmedi sıralaması.Baama ders vermeyecek mi olum bu.Biraz da vahşilik verse keşke.Bu kadını taa ilk bölümlerden beri bekliyorduk zaten.Daha az hayvan çıksa söverdim.Ek olarak Kallavanın sıralaması falan söylendi mi ?