Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Tower of God

Ha Jinsung'u Kurtarma Operasyonu Nasıl Sonuçlanır?

• Kullanılan toplam oy
    117
TOG II'nin 10. bölümüne kadar geldim. Güzelmiş harbiden. İlk serinin sonu çok güzel bitmişti. Bu seri biraz daha dövüş odaklı geçicek gibi. Umarım bozmuyodur ileride.

thosy

Bence ikinci sezon da güzel ama ilk sezon tam şaheser olmuş. Filmi çıksa gidip izlerim. :D

2. Sezonu ilkinden daha güzel ama ilk bölümlerde "ne oluyor la?" gibisinden düşündürebiliyor.
Çok şaşırtıcı olaylar dönüyor 2. sezonda.
İlk sezonuyla ikinci sezonu arasında dağlar kadar fark var, İlk sezonu kesinlikle eşsiz, kendine has bir havadayken ikinci sezonu daha çok sıradan shounen havasında geçti (yine de diğer shounenlerin birçoğundan daha iyi tabii). İkinci sezonuyla ilkini karşılaştırmam bile.

Geldiğiö yerde resmen Rachek Baam'ı alağıya itti ölmelisin diye

Çok sinirliyim,umarım sağlam bir nedeni vardır.
Eğer onunkide koon gibi bir nedense gözümde sümüktenmbile daha değersiz bir karekter olacak o

Edit:Oha o Rachel var ya.Şuan var ya o karının Allah belasını versin o kuleyi başına yıksın evine ateşler salaın birliğini bozsun.Elim ayağım titriyor sinirden
Şaşırtıcı olaylardan kastım buydu :D
Spoiler'a alıyorum bu arada, yeni başlayanlar öğrenmesin.

Griffith ile Rachel arasında fark yok. İkisi de sonuçta hayalleri için arkadaşlarını kurban etmiş kişiler. Griffith hiç değilse ilk başta kendi gücüyle hayalini gerçekleştirmeye çalıştı o açıdan Griffith'in olayında herşeyin farklı olma ihtimalini düşünebiliyoruz :D

En sevdigim webtoondur kendileri.
Rachel gicik olmayan yoktur ve kendisi tanidigim en karektersiz karekterdir. :) Diger kotulerin bir ideali falan vardir. Bu amacsizca saga sola catiyor. Bir de kendine acindirma icinde. Baam bunu birak. Androssi ile çık.

Rachel'i Koon öldürecek, eminim artık bundan. Baam'ın 2. sezonla birlikte duygusuzlaştığını sanmıştım ama içinde Baam eski Baam. Öyle de olmalı zaten. Biraz soğumuştum başlarda da baktım yine bizim çocuk :D
1 adet Killua'mız da var ayrıca. Adam direk alıp yerleştirmiş karakteri. Zaten baştan beri bir HxH havası seziyorum. (ilk sezonda daha çok)
Mazino fanclub'ımızı ne zaman kuruyoruz bebek. :oleyo:

Bu arada çeviri güncelde değil galiba. Kotonaru'dan sonra üstlenen bir grup oldu mu seriyi?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık