TOG II'nin 10. bölümüne kadar geldim. Güzelmiş harbiden. İlk serinin sonu çok güzel bitmişti. Bu seri biraz daha dövüş odaklı geçicek gibi. Umarım bozmuyodur ileride.
2. Sezonu ilkinden daha güzel ama ilk bölümlerde "ne oluyor la?" gibisinden düşündürebiliyor.TOG II'nin 10. bölümüne kadar geldim. Güzelmiş harbiden. İlk serinin sonu çok güzel bitmişti. Bu seri biraz daha dövüş odaklı geçicek gibi. Umarım bozmuyodur ileride.
İlk sezonuyla ikinci sezonu arasında dağlar kadar fark var, İlk sezonu kesinlikle eşsiz, kendine has bir havadayken ikinci sezonu daha çok sıradan shounen havasında geçti (yine de diğer shounenlerin birçoğundan daha iyi tabii). İkinci sezonuyla ilkini karşılaştırmam bile.2. Sezonu ilkinden daha güzel ama ilk bölümlerde "ne oluyor la?" gibisinden düşündürebiliyor.
Çok şaşırtıcı olaylar dönüyor 2. sezonda.
Şaşırtıcı olaylardan kastım buyduGeldiğiö yerde resmen Rachek Baam'ı alağıya itti ölmelisin diye
Çok sinirliyim,umarım sağlam bir nedeni vardır.
Eğer onunkide koon gibi bir nedense gözümde sümüktenmbile daha değersiz bir karekter olacak o
Edit:Oha o Rachel var ya.Şuan var ya o karının Allah belasını versin o kuleyi başına yıksın evine ateşler salaın birliğini bozsun.Elim ayağım titriyor sinirden
Tamam rachel de kötüdür sevilmez falan ama griffith ile yarışamaz bile, adam kötülüğün tanrısı olmak için doğmuşAma var ya o karı şuan gözümde Grifith'ten bile daha kötü.Bu karıdan sonra sevmeye başladım Grifith'i yeminlen
Webtoon Garden çoktan açıkladı Tog'u aldığını.Webtoongarden çevirebilir. http://webtoongarden.com/
2 süpriz seri var daha açıklanmadı onlardan biri olması ihtimali var.Ne zaman açıklanır bilmiyorum.