Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Tower of God

Ha Jinsung'u Kurtarma Operasyonu Nasıl Sonuçlanır?

• Kullanılan toplam oy
    116
Nereden anlayacam la bunu bunun konusu bile geçmedi. Kız biraz daha düzgün temizlik yapıyor diye geçmişte hizmetçi olduğunu nasıl anlayayım? İleride geçiyorsa bunu okuyup bana yazıyorsun sende. :artiz:
İlerde öyle bir şey geçmiyor, bu sadece tahmin. Rachel geceden korkuyormuş, Baam gece demek. Mağara gibi kimsenin olmadığı yerde Baam'a her şeyi bu çilli öğretmiş. Bir düşün bakalım. Yıldızlar hayali falan o çapsızın bilebileceği şeyler mi? Baam yerine ana karakter olmayı kafaya takmış bir hizmetçi parçası olur en fazla.

İlerde öyle bir şey geçmiyor, bu sadece tahmin. Rachel geceden korkuyormuş, Baam gece demek. Mağara gibi kimsenin olmadığı yerde Baam'a her şeyi bu çilli öğretmiş. Bir düşün bakalım. Yıldızlar hayali falan o çapsızın bilebileceği şeyler mi? Baam yerine ana karakter olmayı kafaya takmış bir hizmetçi parçası olur en fazla.
Olum orası tam öyle değil ki ama Baam'ın annesi olduğu söylenen kadını tanıyor bu. Baam yerine ben çıkacam diyor zirveye, bir olay var orada.

Yeni başlayan, okumaya devam eden biri için çoğu mesajın spoiler oluyor hep. Hatta anlaşılması güç olan bazı şeyleri biz konuşarak, fikir alışverişi yaparak çözüyoruz güncelde olanlar olarak. Ama çoğu zaman sen bunlar bariz şeylermiş gibi söylüyorsun Croco'ya. Bilemedim. :bilmem:

Yeni başlayan, okumaya devam eden biri için çoğu mesajın spoiler oluyor hep. Hatta anlaşılması güç olan bazı şeyleri biz konuşarak, fikir alışverişi yaparak çözüyoruz güncelde olanlar olarak. Ama çoğu zaman sen bunlar bariz şeylermiş gibi söylüyorsun Croco'ya. Bilemedim. :bilmem:
İyi de biz veri dünyasını bile görmeden bunları tahmin ettik. Çoğu şeyi tahmin konuştuk. Tren arcına girmeden konuşuyorduk, Croco nerdeyse güncel, hem Viole'nin 30 bölüm Baam olduğunu anlayamadı bence sıkıntı onda.:D

İyi de biz veri dünyasını bile görmeden bunları tahmin ettik. Çoğu şeyi tahmin konuştuk. Tren arcına girmeden konuşuyorduk, Croco nerdeyse güncel, hem Viole'nin 30 bölüm Baam olduğunu anlayamadı bence sıkıntı onda.:D
Hadi lan oradan ben sizin gibi kütüphane'yi okuyup mu geldim buraya? :D
Daha kütüphaneden doğru düzgün bir şey okumadım, bunun dışında daha görmediğim dünya kadar şey söyledin burada spoiler olarak. :artiz:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık