bana göre one pieceden daha iyi bir seri
Durduğun kabahat ! Zamanın varsa mutla oku kaçırmaBu seriyi okumalı mıyım? Nasıl bir seri? Önerir misiniz?
Kore mangalarının(manhwa mı diyorlardı adına?) One Piece'i demek çok da yanlış olmaz. Kesinlikle okumalısınız. Şiddetle tavsiye ediyorum.Bu seriyi okumalı mıyım? Nasıl bir seri? Önerir misiniz?
Yok ve olmaz da muhtemelen çünkü Kore yapımı ama tüm bölümleri renkli.Bunun animesi var mı?
İlk olarak seri Kore yapımı bir webtoon yani dergide değil internette yayınlanmak için yapılmıştır ve bu da renkli olmasını ve resmi tatillerde bile yayınlanabilmesine olanak tanır. Mesela son 2 yılda bölümün çıkmadığı bir hafta bile yok sanırım ve 2010dan beri kesintisiz devam eden bir seri. Korece isimlere alışmak başta biraz zor gelebilir ama Breaker Nobblese FSJ'ye falan az biraz baktıysan yatkınsındır zaten.Bu seriyi okumalı mıyım? Nasıl bir seri? Önerir misiniz?
Yok ve olmaz da muhtemelen çünkü Kore yapımı ama tüm bölümleri renkli.
Ellerine sağlık. Bildirim gelmedi şimdi konuya girip mesajını okuyunca gördüm. Seri ilgimi çekti umarım bu övgüleri hak ediyordur.@Luffy Düzeltemelerde bildirim gitmiyor galiba, sanacevap vermiştim ve bu mesajı da okumanı tavsiye ederim.
O bölümle Gizli Kat Arcı arasında 3 yıl var, bu sürede yazar planını değiştirmiş olabilir veya Yeon Hana, Arlene'in verilerinin de bir süre orada bulunduğunu düşünürsek belki kastedilen budur.188. sayıda bahsedilen gizli kattaki kulenin en güzel kadını muhabbetine ne oldu. Quant ın dediği gerçekten bir söylentimiymiş yani
Oku ortak oku. Bunca zamandır ToG konusu forumun yan sekmesinde görünür durur. Hiç mi merak etmedin ne ayak bu niye sürekli konuya mesaj atılıyor diye? Şu seriyi Kf'ye üye olup da okumayan tek bir kişi olmamalı ama oluyor işte. :/Ellerine sağlık. Bildirim gelmedi şimdi konuya girip mesajını okuyunca gördüm. Seri ilgimi çekti umarım bu övgüleri hak ediyordur.