Neden böyle bir soru sormuşlar ki acaba. Seride zaman yolculuğunu gerektirecek falan bir durum yok ya da ben anlamadımBu arada aklıma gelmisken bir not düşeyim: SIU zaman yolculuğu mevzuna girmeyeceğini söylemişti bir soru cevapta.
Neden böyle bir soru sormuşlar ki acaba. Seride zaman yolculuğunu gerektirecek falan bir durum yok ya da ben anlamadımBu arada aklıma gelmisken bir not düşeyim: SIU zaman yolculuğu mevzuna girmeyeceğini söylemişti bir soru cevapta.
simdi belki lazim degil ama gelecekte elde malzeme kalmazsa zaman yolculuguna girerse serinin degeri en azindan 50% duser. Simdiye dek 1 seri bile dogru duzgun zaman yolculugu etiketini dogru kullanamadi. Umarim sozunde durur ve herhangi bir ise kalkismaz.Neden böyle bir soru sormuşlar ki acaba. Seride zaman yolculuğunu gerektirecek falan bir durum yok ya da ben anlamadım
Aynen zaman yolculuğu sıkıntı olur. Durduk yere de böyle bir işe girmemeyi düşünüyorsa iyi yapmışsimdi belki lazim degil ama gelecekte elde malzeme kalmazsa zaman yolculuguna girerse serinin degeri en azindan 50% duser. Simdiye dek 1 seri bile dogru duzgun zaman yolculugu etiketini dogru kullanamadi. Umarim sozunde durur ve herhangi bir ise kalkismaz.
one piece spoiler
one piece bile bu cikacak bolumde zaman yolcugu yapanlari soktu seriye... okadar dustu Oda
Soru ne zaman sorulmus bilmiyorum ama Baam'in geçmişiyle ilgili diye aklımda kalmis. Ya Garam'dan onceki teorilerle ilgilidir ya da Garam'in anlattıklarına gore Baam 10 bin yasinda çıktığı içindir.Neden böyle bir soru sormuşlar ki acaba. Seride zaman yolculuğunu gerektirecek falan bir durum yok ya da ben anlamadım
Oyle maalesef, İsim Avı istasyonundan beri yüksek seviyeciler hikayeye aktif olarak dahil olmaya başladı, Baam'ı güçlü hale getirerek hikayenin akışını değiştirmek istiyor galiba yazar. Yoksa şu ana kadar ki kat tırmanma temposuyla seviyeci olması bi 8-10 sene sürerdi. Sanırım bizim tayfayı hikayeye seyirci değil de oyuncu olacak hale getirmek istiyor tabi bunu biraz fazla hızlı ve bariz yapıyor. Ama nedenini anlayabiliyorum en azından.20-30 bölümdür seriyi okumuyordum ve Baam hala p-up alıyor biri şu çocuğu durdursun..
Cidden fark edilir derecede hızlandı seri ve güzel de oluyor dengeyi bozmadan ilerletiyor bence en önemli etken buOyle maalesef, İsim Avı istasyonundan beri yüksek seviyeciler hikayeye aktif olarak dahil olmaya başladı, Baam'ı güçlü hale getirerek hikayenin akışını değiştirmek istiyor galiba yazar. Yoksa şu ana kadar ki kat tırmanma temposuyla seviyeci olması bi 8-10 sene sürerdi. Sanırım bizim tayfayı hikayeye seyirci değil de oyuncu olacak hale getirmek istiyor tabi bunu biraz fazla hızlı ve bariz yapıyor. Ama nedenini anlayabiliyorum en azından.
Anladım. 10 bin yaş olayını zaman yolculuğuyla açıklamak ile uğraşacağına kulenin içerisindeki zaman akışının farklı olmasına bağlaması daha kolay olur zaten.Soru ne zaman sorulmus bilmiyorum ama Baam'in geçmişiyle ilgili diye aklımda kalmis. Ya Garam'dan onceki teorilerle ilgilidir ya da Garam'in anlattıklarına gore Baam 10 bin yasinda çıktığı içindir.