Sen nerelerde kaldın, bir de sadece yorum atmayı değil okumayı da bırakmışsınDemek Zahard gözüktü ha
Nasıl bari kral vasfı var mıydı?
Gizli kattaki final dövüşü başladı şu an.
Sen nerelerde kaldın, bir de sadece yorum atmayı değil okumayı da bırakmışsınDemek Zahard gözüktü ha
Nasıl bari kral vasfı var mıydı?
Yuri ve Urek'ten bayağı dayak yemişti önceki arclarda şu anki arcta yok. Bir ihtimal Baam onunla dövüşebilecek kadar güçlü olabilir bu arctan sonra.Çok oldu okumayı bırakalı ama şu Fugun suikastçisi eli yüzü kapalı bir adam vardi. Onu dövdüler mi acaba merak ettim.
Gizli kat 10. bölümde falan kaldım en son. Gizli katın içindeki gizli katı bilmiyorum dahaSen nerelerde kaldın, bir de sadece yorum atmayı değil okumayı da bırakmışsın
Gizli kattaki final dövüşü başladı şu an.
Evet o kısımlarda hikaye bir garipleşmişti benim için de ama şu arc bitsin gerçek kuleye, gerçek karakterlere devam edelim istiyorum.Gizli kat 10. bölümde falan kaldım en son. Gizli katın içindeki gizli katı bilmiyorum daha
Olaylar olaylar durumuna girdiğimize göre en yakın zamanda açığı kapatırım artık
Dedigin seriyi takipp etmiyorum ama akllimin derinliklerinde bitmis diye kalmis istersen bi kontrol et.Birkaç sene önce her hafta beklemekten sıkılıp, ara vermiştim. Şimdi baktım yorum var gözüme çarptı yorumu okudum ve hala bitmemiş olması üzdü. Birkaç sene sonra yeniden kontrol ederim artık görüşmek üzere...
Bir de DICE diye bir webtoon vardı. O da kesin bitmemiştir hiç boşa bakmıyım.