Bütün Zahard prensesleri teker teker aşık oluyor Baam'a. Manschenny de katılırsa hareme şaşırmamBaam yavaştan haremi kurmaya başladı bile
Bütün Zahard prensesleri teker teker aşık oluyor Baam'a. Manschenny de katılırsa hareme şaşırmamBaam yavaştan haremi kurmaya başladı bile
hemde cok, ama halen tren ile alakali gizem cokYanlış hatırlamıyorsam trene bindikleri yerde kalmıştım ben. Ne oldu ilerledimi çok ?
Bir ara devam edeyim o zaman ya. Bayağı seviyordum ben bunuhemde cok, ama halen tren ile alakali gizem cok
Peki Yuri? O da güzel miGaram çok güzel
Yuri uyuz ya. Garam şimdilik sevdiğim tek Zahard prensesi oldu diyebilirim ki ona Zahard prensesi diyebilir miyiz belli değilOlaylar olaylar sanırım ufak özet geçebilecek var mı?
Peki Yuri? O da güzel mi
Yuri'yi seviyorum nedense. Surat ifadeleri iyi oluyor genelde. Diğer prensesler uyuz diyebilirim amaYuri uyuz ya. Garam şimdilik sevdiğim tek Zahard prensesi oldu diyebilirim ki ona Zahard prensesi diyebilir miyiz belli değil
Kalite düşük ama. Valla Manschenny olsun, Androssi olsun hepsi uyuz ya. Zahard'ın kanı enjekte ediliyor ya, uyuzluk ondan geçiyor olabilirYuri'yi seviyorum nedense. Surat ifadeleri iyi oluyor genelde. Diğer prensesler uyuz diyebilirim ama
Mesela şu. Tam avatarlık