Bu hafta Baam’ın İlahi Dairesel Akış tekniği kullanışından bir kesit gördük. Bu tekniğin nasıl görüneceği hakkında derinlemesine düşünmem gerekti.
Daha önce shinsoonun nasıl göründüğünün aksine ‘’ışık’’ temalı bir şey yapmak istedim; daha temel, asli bir şey…
Aslında shinsoo, suyun hayatın kaynağı olması kavramına dayanıyor. Yani bu fikrin uzantısı diyebiliriz bir nevi.
Ve İlahi Dairesel Akış aslında tekniğin nihai şekli değil, ileride daha gelişmiş halini göreceksiniz.
Androssi ve Koon da kendi tarzlarında geliştiler, Ölüm Katında detaylar ortaya çıkacak.
(Öngösterimleri satın alın...? )
Her ikisi de Ölüm Katında birçok değişikliğe gidecek. Zaman geçtikçe bir sürü heyecan verici şey göstereceğim.
Sonunda Ölüm Katına varabildik. Cehennem Treni arcları içinde en önemlisi olduğu için öncesinde ara vermeyi düşünüyordum ama emin değilim. Eğer ihtiyacım olursa arc içerisinde bir ara verebilirim.
Kısa bir arc olmayacak. Bir bölümde hikaye için gerekli olan karakter ve ipuçlarının sadece küçük bir kısmını verebiliyormuşum gibi geliyor.
Tren Şehri ve İsim Avı İstasyonu arclarının aksine hikayenin gidişatı için önemli bir yere sahip.
Eğer Atölye Savaşına 2. Sezonun ilk düğümü dersek bu arc ikincisi olacak. Bu yüzden oldukça dikkatli ilerlemeye çalışacağım.
Umarım Kuralsızlar, Ölüm Katı ve Baam’ın hikayesi için hazırsınızdır.
Gece ve gündüz sıkı çalışmam gerekecek ve eğer kendimi yetersiz hissedersem, bu eksikliği daha fazla çaba harcayarak kapatmaya çalışacağım…umarım.
Özel hayatıma gelirsek, bu aralar buharlı pişiricide değil de normal tencerede pilav yapıyorum ve yaparken bayağı eğleniyorum…. hem de çok güzel oluyor….
Neyse umarım bu haftaki bölümü beğenmişsinizdir, güzel bir hafta geçirin, bir sonraki bölümde görüşürüz.
Teşekkürler ^^
SIU