Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Tower of God

Ha Jinsung'u Kurtarma Operasyonu Nasıl Sonuçlanır?

• Kullanılan toplam oy
    116
Ben Zahard'ın bir korkak olduğunu düşünüyorum. Bir kuralsız olmasına rağmen hem gog'tan güç istemiş, hem kuleyi tek başına fethedememiş. Kuleyi, kulenin en güçlü kişileriyle beraber fethettikten sonra bile onca güce ve saygınlığa rağmen yine de olabilecek potansiyel tehlikelerden korkup kurallılara karşı gardiyanlarla ölümsüzlük kontratı yapmış. Ben böyle yorumluyorum doğrusu.

Birde Phantaminium ve Enryu'nun varlıkları Zahard'ı nasıl korkutmuştur, nasıl bir paranoyaya sokmuştur düşünemiyorum.

Sizin Zahard ile ilgili bu açıdan düşünceleriniz nedir?

sınavı geçmek için acaba axis yeteneği olan birisine mi ihtiyaç var.
Buna benzer bir düşünce olarak ben şöyle düşünüyorum: Zahard'ın 134. kattan yukarı çıkamamasının bir nedeni var ve bunun için birini bekliyor veya yetişmesini sağlıyor olabilir. Eğer Zahard gerçekten 134. kattan yukarı çıkılmasını istemiyor olsa idi anahtarı yok eder veya yok edilemez bir şey ise kimsenin erişemeyeceği bir yere koyar/saklardı. Lakin kendisi anahtarın yarısı ile 13 Ay Serisini yaptırıyor. Böylelikle Prensesler arasında rekabet oluşmasını sağlıyor. Diğer yarısı da sayılarını bilmediğimiz yüzüklere konuluyor. Yüzüklerin de sayısı 13 ise eğer güzel bir bağlam olur. 13 Ay Serisini toplayacak Prenses ile yüzükleri toplayacak Prens kulenin 134. katında buluşur ve bunları bir araya getirecek ve de kapının açılmasını sağlayacak bir katalizöre ihtiyaç vardır. Bu katalizöre Baam dersek eğer toplanan ve birleşen 13 Ay Serisi ile yüzükleri birleştirip sonraki kata geçmek için kapıyı açabilir. Böylelikle Baam'ın her şeyi özümseyip kendisinin yapabilme gücü ve de Baam'ın mağarasında bulunan Zahard işareti de belki açıklığa kavuşabilir.

Buna benzer bir düşünce olarak ben şöyle düşünüyorum: Zahard'ın 134. kattan yukarı çıkamamasının bir nedeni var ve bunun için birini bekliyor veya yetişmesini sağlıyor olabilir. Eğer Zahard gerçekten 134. kattan yukarı çıkılmasını istemiyor olsa idi anahtarı yok eder veya yok edilemez bir şey ise kimsenin erişemeyeceği bir yere koyar/saklardı. Lakin kendisi anahtarın yarısı ile 13 Ay Serisini yaptırıyor. Böylelikle Prensesler arasında rekabet oluşmasını sağlıyor. Diğer yarısı da sayılarını bilmediğimiz yüzüklere konuluyor. Yüzüklerin de sayısı 13 ise eğer güzel bir bağlam olur. 13 Ay Serisini toplayacak Prenses ile yüzükleri toplayacak Prens kulenin 134. katında buluşur ve bunları bir araya getirecek ve de kapının açılmasını sağlayacak bir katalizöre ihtiyaç vardır. Bu katalizöre Baam dersek eğer toplanan ve birleşen 13 Ay Serisi ile yüzükleri birleştirip sonraki kata geçmek için kapıyı açabilir. Böylelikle Baam'ın her şeyi özümseyip kendisinin yapabilme gücü ve de Baam'ın mağarasında bulunan Zahard işareti de belki açıklığa kavuşabilir.
Olabilir. Mağarada ki sembol bu şekilde bağlanabilir. Ama burada da Baam'ın kuleye tırmanacağını nereden biliyor bu Zahard. Bu sorunun cevabı da Rachel olabilirdi. Ama Headon'un Reachel'a karşı tutumu falan uyuşmuyor bu seferde. Orasını uyuşturabilsem Fug'ı bile Zahard kurdurduya kadar gidilebilir :D

Yanlışsam düzeltin lütfen, kule tarafından seçilmek için çok güçlü olmak şart değil, bir amacınız olmalı. Rachel amacı olduğu için kule tarafından seçildi ve kurallı oldu yani Baam gibi kuralsız değil. Yanlış mıyım?

Yanlışsam düzeltin lütfen, kule tarafından seçilmek için çok güçlü olmak şart değil, bir amacınız olmalı. Rachel amacı olduğu için kule tarafından seçildi ve kurallı oldu yani Baam gibi kuralsız değil. Yanlış mıyım?
Bende başta öyle sanıyordum ama seri de Kuralsız olduğu söylendi. Baam'ın kapısıyla girdi deniliyor bu konuda pek bilgi sahibi değilim :D

Etrafındaki shinsoonun tamamı toplasa oradakiler ölür :D Sadece shinsooyu toplayıp sıkıştırıyor. ayrıca shinsoo dairesel bir hareket yapıyor bangda. Sanırım tahrip gücünü artıran şey orada dairesel hareketle sıkıştırılması. Asıl önemli nokta bulunduğu ortamın sahibi oluyor bu kuralsızlar. Aynı gözeticiler gibi. Düşünsene kolunu nasıl hareket ettirdiğini. Uzvun gibi bir şey oluyor shinsoo. İstediğin gibi hareket ettirebiliyorsun.
Aslında Shinsoo'nun tamamını çekebilir bence ama bunu yapması için Enryu gibi yürek olması gerekiyor. Gardiyan burada neler oluyor diye ortama gelirse sıkıntı büyük olur diye düşünüyorum :D
Bir de bu teknik Kuma'nın Urusus Shock tekniğine benziyor :D

Son düzenleme:
Rachel seçilmedi diye biliyorum, hatta Headonim sen değilsin falan demişti kuleye girdğinde.. Asıl seçilen Baam yancısı da Rachel..

Bir sorum daha olacak Zahard kuleyi fethetti, Enryu önemli bi varlık öldürdü gözlemci deniyordu galiba. Mazino ve phantaminum ne yapmıştı?
Phantaminium Zahard'ın sarayını basıp korumaları falan öldürüp çıkıp gitmiş diyorlar :D
Urek ise aslında biraz diğer kuralsızların kötü şöhretinden dolayı kötü görülüyor gibi. (Aynı Baam gibi) Ayrıca bir de Zahard karşıtı bir örgütü var Kanat Ağacı diye.
Buradan daha ayrıntılı okuyabilirsin.
http://www.korsanfan.com/konu/tower-of-god-kütüphane.2015/

Bir sorum daha olacak Zahard kuleyi fethetti, Enryu önemli bi varlık öldürdü gözlemci deniyordu galiba. Mazino ve phantaminum ne yapmıştı?
Mazino, Baam gibi kuralsız ve kuralsızlar çok güçlü.. Phantaminum ise Zahard'ın sarayını basıp seviyecileri telef etmiş, Zahard ile karşılaştıktan sonra ortadan kaybolmuş kuralsız olduğu sanılan aslında Axis olan bir varlık.. Kütüphaneyi oku, çok bilgi var..

phantaminum kraliyet sarayına girip önüne geleni öldürmüş ve ortalıktan kaybolmuş. Mazino ise kendi halinde, kulenin dışına çıkmaya çalışıyor. Öyle herhangi bir olayı yok bildiğim kadarıyla.
Rachel seçilmedi diye biliyorum, hatta Headonim sen değilsin falan demişti kuleye girdğinde.. Asıl seçilen Baam yancısı da Rachel..
İlk bölümlerde baam rachele "eğer gidersen ölene kadar seni takip ederim diyor ve kapı açılıyor." Orada headon bir kuralsızın kapıyı açtığını anlıyor ve karşılamaya gidiyor ama beklediği kişi çıkmıyor. Daha sonra baam tekrar kapıyı açıp içeri giriyor.
Bir de alümikin sözleri de garip. Kule öyle ha diye birisini içeriye almaz dediğinde o zaman kuralsız olmanın ne manası var demiştim. Yöneticiler de zahard'ın bu krallığından bıkmış herhalde dedim. Başımıza iş aldık demişlerdir herhalde :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık