Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Tower of God

Ha Jinsung'u Kurtarma Operasyonu Nasıl Sonuçlanır?

• Kullanılan toplam oy
    116
Gustang muhtemel dışarı çıkmak istiyor. O yüzden 30.katta ses çıkarmadı. Ama diğerlerini bilmiyorum.
Urek yani WingTree muhtemelen bu prens ve prenses olayından haberi yok. Haberleri olunca Urek ile Zahard kapışabilir. Tabi önce 13 ay serisini filan toplamaları lazım.
Urek'in pek Zahard'tan korktuğunu sanmıyorum.

Edit: Fug-Wingtree kapışması olabilir veya anlaşmada sağlayabilirler.

Son düzenleme:
Aileler arasi.savas gorurmuyuz suan ha vs koon prensesleri bi oyuna tutusacakar 13 ay serisi icin buna ailelerive ve liderleri.dahil olurmu. Baya epik sahler ckardi yuri`ni anasi ve koon babasi arasindaki savasta:) kim kazanirdi acaba
Birbirlerini zaten pek sevmiyorlar gibi ama Zahard tepedeyken açık açık savasamazlar gibi. Anca fug gibi örgütleri paravan olarak kullanarak Zahard ı devirip kulenin başına geçmeyi denerler bence.

2.'de.aylelerinin en gozde.insanlari suan kesin biseyler olacaktir birisi olurse. Gustang altan destekliyordu bu 43.kattan sonra.ben.direk savas olabilecegini dusunuyorum hatta ha yurin olse ve urek olaylarin.ic yuzunu ogrense kesin zaharda ve elinde 13 ay tutan prenseslere savas acabilir tabi su.sevdigi prensese ne yapar.bilmem ve tabi yuzuleri.tasiyanlarida araya bilir.

Aileler arasi.savas gorurmuyuz suan ha vs koon prensesleri bi oyuna tutusacakar 13 ay serisi icin buna ailelerive ve liderleri.dahil olurmu. Baya epik sahler ckardi yuri`ni anasi ve koon babasi arasindaki savasta:) kim kazanirdi acaba
Görünen ufak çaplıdır ama arka plandan hepsi birbirinin altını oymaya çalışıyordur. Kolay değil büyük güç büyük hırsları beraberinde getirir.

Birde bizim sarı çiyann Rachelin bile elde ettiği, ay serisi ve anahtar ilişkisini; Urekin haberi olmaması, hani tek başına takılan adamı oynasa yine eyvallah ama adamın öküz gibi gücü ve topluluğu var ki kat sahibi bir oluşum.
Bilmemesi biraz tuhaf olur

Birde bizim sarı çiyann Rachelin bile elde ettiği, ay serisi ve anahtar ilişkisini; Urekin haberi olmaması, hani tek başına takılan adamı oynasa yine eyvallah ama adamın öküz gibi gücü ve topluluğu var ki kat sahibi bir oluşum.
Bilmemesi biraz tuhaf olur
Yine de Urek ve WingTree o kadar eski bir kuruluş değil. Bilgisi olmayabilir.
Fug'un başındaki adam ise Zahard'a tırmanırken yardım etmiş o zamandan bilgisi olabilir keza onun 10 aileden biri olabileceği hakkında teoride var.

Yine de Urek ve WingTree o kadar eski bir kuruluş değil. Bilgisi olmayabilir.
Fug'un başındaki adam ise Zahard'a tırmanırken yardım etmiş o zamandan bilgisi olabilir keza onun 10 aileden biri olabileceği hakkında teoride var.
Bende diyorum ki bu kadar saklı gizli bir bilgi olsa üç günlük rachelin haberi olmaz, demekki o kadarda sıkı sıkıya korunan bir bilgş değil. Tamam fugun içinden de olsa rachel, ama onun konumunda olan birisi biliyorsa bu bilgiyi demekki fug içinde rahatlıkla ağıza alınabiliyor bu bilgi, demekki azıcık uğraşla elde edebilirsin

Daha da önemlisi ne fugun amaç ne?
Kargaşa, zahardın çöküşü ee ver bu bilgiyi kuleye veya olmadı ureke, o halletsin meseleyi; olmadı zarar verir kesinlikle Zaharda. Buda çok güzel işine gelir fugun

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık