Aynen Rak reisi ölüm katında görmek vardı, Zahard'ı gördüğünde Zahard'a nasıl bir kaplumbağa ismi verecek acayip merak ediyorum..Rak'ı arıyor gözler, hemen özletti kendini namussuz
Aynen Rak reisi ölüm katında görmek vardı, Zahard'ı gördüğünde Zahard'a nasıl bir kaplumbağa ismi verecek acayip merak ediyorum..Rak'ı arıyor gözler, hemen özletti kendini namussuz
3 gözlü kaplumbağa felan der heralde :SAynen Rak reisi ölüm katında görmek vardı, Zahard'ı gördüğünde Zahard'a nasıl bir kaplumbağa ismi verecek acayip merak ediyorum..
Bölümü tekrardan okudum da en altta blog yazısında bir kaç şeye değinilmiş, gözümden kaçırmışım daha önceden ama şimdi tartışılacak argüman çıktı..
Blog yazısında geçen ''merak ediyorum...kim...'' kısmını ''ona söyledi'' şeklinde doldurmak daha mantıklı bence (İngilizcesi de aynı sayılır '' i wonder...who...'' )1- Rachel gerçek benliğini biliyor mu.? Kim olduğunu ve nereden geldiğini, yıldızları ve bilmemesi gereken şeyleri nasıl bilebiliyor.
Rachel ile ilgili Headonim'in söylediklerini de hatırlarsak Rachel gerçekte kim olduğunu biliyor.. Baam mağarada kaldığından başka birşey hatırlamıyor yada anısı yok.. Rachel ise farklı bunun üzerinde durdum biraz..Blog yazısında geçen ''merak ediyorum...kim...'' kısmını ''ona söyledi'' şeklinde doldurmak daha mantıklı bence (İngilizcesi de aynı sayılır '' i wonder...who...'' )
Yu Hansung epeyce şey biliyordu. Rachel Wangnan'la aynı yüzüğe sahip birini daha gördüğünü de söylemişti ki o kişi Karaka mı bilmiyoruz. Bilgilerin kaynağı o da olabilir.
Repelista da Emily aracılığıyla söylemiş olsa şaşırmazdım.
Rachel bana göre sıradan, ezilmiş, yeteneksiz birinin dünyayı nasıl değiştirebileceğini gösteren bir karakter, prenses falan çıkmasını beklemiyorum.
Şimdi aklıma geldi de Yu Hansung'un Karaka'nın kardeşlerinden biri olma ihtimali nedir sizce?
Bilgileri hatırlatacak olursak: Kendisi yüksek seviyeci (500-1000) kuleyi hemen hemen Yuri'yle aynı sürede tırmanmış. Basit bir memurluk yerine yeteneklerine uygun bir pozisyonda olsa Yuri'yle aynı sıralamada olurmuş. RED'in yardımcı kumandanı sahip olduğu güce çok şaşırmış ( Blog yazılarında geçiyor hepsi).
SIU geçmişte de Zahard sandığınız gibi bir kral değil demişti. O yüzden aynı basmakalıp şeyi duymak sevindirmedi beni. Prenseslerin çocukları, denek falan olabilirler.
Rachel bir şeyler biliyor ama ne biliyor tam belli değil. Şimdi Baam'a adını veren kişi Rachel ve onu iyi çocuk gibi yetiştiren de o. Bunlar gerçekten kulenin dışında mıydı yoksa dış kule dediğimiz bir yerde ama tecritli bir bölgede mi belli değil. Rachel'ın da sağlam güçleri var, kim ne derse desin insanları yanına çekmede başarılı. Yura Ha'yı falan nereden bulmuş emrine almış, çilli gerçekten yetenekli.Bölümü tekrardan okudum da en altta blog yazısında bir kaç şeye değinilmiş, gözümden kaçırmışım daha önceden ama şimdi tartışılacak argüman çıktı..
1- Rachel gerçek benliğini biliyor mu.? Kim olduğunu ve nereden geldiğini, yıldızları ve bilmemesi gereken şeyleri nasıl bilebiliyor..
2- Gerçekten prensseler demiş Siu.. Karaka, Wangnan ve diğerlerinin prens olmayabileceği ama bağlantılarının bulunduğu ima edilmiş.. Zahard kulenin kralı diyelim ki bu çocuklar prens veya değil bu yüzükler nasıl bu çocuklara ulaştırıldı.? Bu yüzüklerden de 13 tane olma olasılığı nedir.? Ayrıca ay silahlarını sırf prensesler arasında kargaşa çıkarmak için yaptırdığını da göze alırsak Zahard'ın kişiliği sizce nasıldır.?
3- Ölüm katına girebilmek için birinin mutlaka feda edilmesinin gerekli olduğunu söyledi Rachel.. Baam'ın takımından feda edilebilecek veya bu katta ölmesini beklediğiniz kim var.? Ayrıca dikeni tamamlayabilirsek diye bir cümle kurdu Rachel buradan dikeni Baam'a aldırmayı planladığını mı yoksa Baam'ı öldürüp dikeni almayı mı planladığını çıkarırız.?
al işte abi bu sıralamara gittikçe güven kalmıyor.Blog yazısında geçen ''merak ediyorum...kim...'' kısmını ''ona söyledi'' şeklinde doldurmak daha mantıklı bence (İngilizcesi de aynı sayılır '' i wonder...who...'' )
Yu Hansung epeyce şey biliyordu. Rachel Wangnan'la aynı yüzüğe sahip birini daha gördüğünü de söylemişti ki o kişi Karaka mı bilmiyoruz. Bilgilerin kaynağı o da olabilir.
Repelista da Emily aracılığıyla söylemiş olsa şaşırmazdım.
Rachel bana göre sıradan, ezilmiş, yeteneksiz birinin dünyayı nasıl değiştirebileceğini gösteren bir karakter, prenses falan çıkmasını beklemiyorum.
Şimdi aklıma geldi de Yu Hansung'un Karaka'nın kardeşlerinden biri olma ihtimali nedir sizce?
Bilgileri hatırlatacak olursak: Kendisi yüksek seviyeci (500-1000) kuleyi hemen hemen Yuri'yle aynı sürede tırmanmış. Basit bir memurluk yerine yeteneklerine uygun bir pozisyonda olsa Yuri'yle aynı sıralamada olurmuş. RED'in yardımcı kumandanı sahip olduğu güce çok şaşırmış ( Blog yazılarında geçiyor hepsi).
SIU geçmişte de Zahard sandığınız gibi bir kral değil demişti. O yüzden aynı basmakalıp şeyi duymak sevindirmedi beni. Prenseslerin çocukları, denek falan olabilirler.
ilk yüze nerden girdi yahu daha dün çizer yeşil nisan o kadar da güçlü değil prestij sağladığı için daha da yükseldi demiş.Yuri blog yazısında Ha Jinsung`tan güçlü gösterildi.
Ha Jinsung ilk 100 arasında.
Yu Hang Sung ilk 500 arasına girecek gücü olabilir ama Yuri ilk 100 arasında olabilecek güçte.