Yani senin dediğine göre aynı wifi'yi kullandıkları için gardiyanın katta koyduğu shinsoo sınırı bir kurallı ve bir kuralsız için aynı. Benim bu konuda şüphelerim var.Bir kuralsızın bu sınırın üstünde shinsoo kullanabileceğini düşünüyorum.Yani gardiyanın kurallılar için kontratta koyduğu shinsoo sınırı,kattaki shinso miktarından farklıdır diye düşündüm. Tog'a çok hakim değilim eskiden bir üstün körü okumuştum. Forumda çok konuşulduğunu görünce okumaya yeniden başladım şimdi 53'deyim ,detaylı cevap verebilmek için bitirmem lazım.@KillersongCX
Bu seride ki Shinsoo, Naruto'daki Chakra veya Bleach'teki Reiatsu gibi değil. Daha çok Naruto'daki Sage Chakra gibi. Yani "oo şu adamın shinsoo seviyesi ne yüksekmiş" gibi bir muhabbet bu seride yok. Seride Dünyadaki oksijen yerine Sjinsoo var ve Gardiyanlar katlarında bu shinsoo seviyesini ayarlıyorlar. Senin bir katta kullanınca dağları taşları yokettiğin bir teknik diğer katta gardiyan Shinsoo musluklarını kıstığı için adama iğne batması gibi gelebilir.
Gardiyanla yapılan sözleşme ise o kattaki Shinsoo'yu kullanabilmeni sağlıyor. Yani şöyle örnek vereyim. Shinsoo'yu Wifi olarak düşünürsen gardiyanla yapılan sözleşmede gardiyanın senin vücuduna wifi şifresini girmesi gibi. Şifre girilmeden nasıl wifi'yi kullanamıyorsun, buda o hesap.
Ancak Baam gibi kuralsızlar ayrı. Onların wifi şifresine ihtiyacı yok. Direk mobil veriden bağlanıyorlar yada kablolu hat çekiyorlar gibi düşün.
Sözleşmeyi bence Baam'ın bilgisizliğinden yaptılar. Çünkü adam kuleyle ilgili hiçbirşey bilmiyordu kuleye girdiğinde.
Bide Baam'ın yaptığı kontratın basit bir şey olduğunu sanmıyorum. Gardiyan sana pranga olacaktır dediyse öyle olur . Neyse okumaya devam edeyim netleştireyim kafamdakileri sonra yazarım
Son düzenleme: