Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Tower of God

Ha Jinsung'u Kurtarma Operasyonu Nasıl Sonuçlanır?

• Kullanılan toplam oy
    116
Çok efso bir yerde bitti ya. Yuri ve Karaka'da silahsız vs de Karaka üstün geldi. Siyah Mart çıkarır derken Kranos diye bir silah çekti, dehşet bir şey. Ama Karaka yapacağını yaptı. Androssi acayip tırstı, onu böyle görmek imkansızdır.

Bong Bong acayip iyi silah acaba nereden elde etti, kim verdi belli mi? Ewha'yı da artık yavaş yavaş öne mi atacaklar acaba, bu bölüm diğerlerini gösterirken paso onu gösterdiler. 10 aile üyesi olarak hep çok ezildi, biraz hakkını vermeleri lazım.
Karaka üstün falan gelmedi la. Yuri diğerlerine açıklık oluşturmak için silahı çekti diye anladım ben.

Karaka üstün falan gelmedi la. Yuri diğerlerine açıklık oluşturmak için silahı çekti diye anladım ben.
Yanlı izleme, Karaka hafiften daha üstündü işte.Hem ilk silahı Yuri çekti ve ona rağmen Karaka Androssi'nin arkasında bitti, gerçi Androssi'ye dokunursa kan çıkartırım. Büyük ihtimal Baam'a ufak bir şov yaptıracak Karaka'yı engelleyecek, Mazino olayında gibi olacak, shinsoo kendi tepki verir falan, öyle işte.

Yanlı izleme, Karaka hafiften daha üstündü işte.Hem ilk silahı Yuri çekti ve ona rağmen Karaka Androssi'nin arkasında bitti, gerçi Androssi'ye dokunursa kan çıkartırım. Büyük ihtimal Baam'a ufak bir şov yaptıracak Karaka'yı engelleyecek, Mazino olayında gibi olacak, shinsoo kendi tepki verir falan, öyle işte.
Niye yanlı izlicem la? Açıkça Karaka saldırdı bu hasar verir falan dedi ama sadece Yuri'yi yukarı zıplatabildi. Bu imkansız gibi şeyler söyledi sonra da Karaka. Sonra Yuri diğerlerini görünce çok tehlikeli falan dedi ve silahı çekti işte. Yuri'nin ezildiği en ufak bir sahne yokken nasıl geride diyebilirsin ki?

Niye yanlı izlicem la? Açıkça Karaka saldırdı bu hasar verir falan dedi ama sadece Yuri'yi yukarı zıplatabildi. Bu imkansız gibi şeyler söyledi sonra da Karaka. Sonra Yuri diğerlerini görünce çok tehlikeli falan dedi ve silahı çekti işte. Yuri'nin ezildiği en ufak bir sahne yokken nasıl geride diyebilirsin ki?
Ezildi diyen kim %51-49 Karaka önde geldi bana.

Yuri açıkça üstün görünüyordu ancak çocukları suplamaları ona dezavantaj oluşturuyor. Çocuklar olmasa ve Evan da dahil olsa Karaka'yı koparırlar gibi bir izlenim oluştu bende. Bu arada Karaka'nın kol gitti. Bu seride kopan uzuvlar geri geliyor muydu acaba?

Ezildi diyen kim %51-49 Karaka önde geldi bana.
Alakası yok. Orası sana öyle gelmiş bence. Yuri orada çocuklar olduğu için ve Karaka fark ettiği için silahını çekti. Ayrıca adamın saldırısı çizik bile atmadı sadece yerinden oynattı. Geride olduğuna dair en ufak bir sahne yoktu ki hatta Yuri öndeydi bile ki Karaka bile ne kadar övdü onu.

Çok efso bir yerde bitti ya. Yuri ve Karaka'da silahsız vs de Karaka üstün geldi. Siyah Mart çıkarır derken Kranos diye bir silah çekti, dehşet bir şey. Ama Karaka yapacağını yaptı. Androssi acayip tırstı, onu böyle görmek imkansızdır.

Bong Bong acayip iyi silah acaba nereden elde etti, kim verdi belli mi? Ewha'yı da artık yavaş yavaş öne mi atacaklar acaba, bu bölüm diğerlerini gösterirken paso onu gösterdiler. 10 aile üyesi olarak hep çok ezildi, biraz hakkını vermeleri lazım.
Boonbong'u Atölye savaşında elde etti. Tek mermi tek şans gibi bir oyunda bonus hediyesinde kazandı.
Ama Bongbong'u üst katlara çıkınca shinsoo yoğunluğu artttığından eskisi gibi efektif kullanamayacak. Işınlandığı mesefe vs. azalacak.

Atölye savaşında Koon "Beyaz İlahi Ayna" denen bir pıçak almıştı aynı şekilde Maddoglardan bir tanesi Baragav'da "Kırmızı Tamara" yı almıştı.

Rak'ta kendine bir tane mızrak satın almıştı ama bu üçüne kıyasla daha düşük bir seviyeli item.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık