Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Tower of God

Ha Jinsung'u Kurtarma Operasyonu Nasıl Sonuçlanır?

• Kullanılan toplam oy
    117
Karakanın stratejisini şimdi anladım. Önceden sanıuordum ki white ı geri getirecek ve baamı öldürecek. Ama olay çok farklı. Adam white gibi sorunlu kişiliği yolunda tutamayacağını biliyor ve baamı da öldürmek istiyor. O yüzden yeni kopyanın kime gücü verdiği umrunda deil. İşin sonunda hepsi asit de çözünerek ölecekler. Ve planlarına göre bir kuralsız, thorn ve milyarlarca ruh o asitde çözünürse. Ondan oluşacak silah inanılmaz seviyede olur. İşte araya yuri zahard etkisi girmese mükemmel bir plandı :)
Büyük ihtimalle dediğin gibi Karaka nın planı. Ama Thorn faciasından sonra bu işi sadece Pedro ya bırakır mı ? Yani acaba Trende bizim bilmediğimiz başka ranker ler olabilirmi ? Gerçi Karaka nın kendisi dahi olsa Yuri ye gidebileceğini sanmıyorum.

Alucard tarzı bir yöntemle bu yeni gücü kontrol edebilir belki Baam. Ama bende pek sevmedim zaten kulede ki en sağlam item i verdin niye bide 1milyarlık buff atıyosun

@Miko
Lastik falan demişsin. Meyve Luffy'ye özel bir şey değil. Diğerlerinde Luffy'den çok daha iyi meyveler var. Birilerinin çocuğu, 9 kuyruk... Baam da kuralsız. Buradan eşitleniyor şartlar. Bunları anlattım lakin diğer serilerde ne olduğu beni ilgilendirmiyor. Tog sayfasındayız.

Thorn ve şu ruh olayı havadan gelen bir güç. Çalışmayla falan değil. Havadan güç dememde bir sakınca görmüyorum.

Son düzenleme:
Bu bölümden sonra Avcı White'ın tamamlanma ihtimali tamamen suya düştü sanırım. Yine atölyedeki gibi çözeltiden kaçma, kurtulma durumu olacak gibi görünüyor. Nedense beni en çok yine bu asitli çözeltiyle eritme olayının tekrarlanması rahatsız etti :artiz:

yalnız çok komik değil mi karaka sürekli elinde bi bidon asitle baam'ı eritmeye çalışıyor :D nereye gitse bi bidon asit, baam ve karaka'nın adamları

Şimdi baama verilen güçler içinde thorn kısa vadede destek, uzun vadede köstek oldu. İşin sonunda da esas gücünü anlama yolunda minik bir anahtar oldu. Hala esas gücü nedir bir bilgimiz yok. Sadece maddog ile karşılaşırken yaptığı son tekniğib kaynağı esas gücü olabilir. Lakin onu ardarda kullanabilecek seviyede değil. Bu ruh durumu da aynı şekilde baamın kendi gücünü kullanmasında bir anahtar olacak bence. Çünkü saf gücü iç dünyasında görünen üzere o kadar büyük ki. Bedeni bu güce ulaşamıyor. Aldığı bufflarda esas gücüne ulaşması için oluyor. Bence o güç öyle bişey ki siu onu bilinçli açığa çıkarmıyor. O yüzden bu aldığı p.up ları onun yanında hiçbirşey olarak görüyorum.

Son okarak da asitci karakanın aynı tekniği yeniden denemesi komik ama yüksek ihtimal asit oyunlarda mutlak kural olarak geçtiğinden yani düşünce ölüyorsun. O yüzden seviyeci olsan da karşı konulamayacak bir şey. Peki ya kuralsızsan... Bekleyip görücez :)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık