Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Tower of God

Ha Jinsung'u Kurtarma Operasyonu Nasıl Sonuçlanır?

• Kullanılan toplam oy
    117
Antlaşmanın ayrıntısı nedir rachelın duyguları nedir onun hakkında yorum yapmak şuan için çok erken zannımca. Ve evet Kule tarafından seçilmişliğe bakarsak urek zahard ve baam ayrı klansmanda. O ilk 4 ün kulede devrim yaptığını anlamışızdır zaten. Phanto zahard kalesine girip bütün seviyecileri öldürüp zaharda selam çakıp gidiyor. Enryu gardiyan öldürüyor ve tanrı sanılan ölümsüz denilen oluşumların itibarı yok oluyor. Zahard kulenin kralı oluyor. Urek kuleye gelmesi kısa süre olmasına rağmen zahard kırallığından dan sonra en güçlü gücü kuruyor. Hepsi kulede yeni devrimler. Ve bunlar hep kule tarafından seçilenlerde oluyor.
Son soru için çok destek olmadığı için cevaplamam kendi fantezimden ileri gitmez ve bu da sağlıklı bir yorum olmaz..

şimdi açıklandıysa bile hatırlamıyorum bi de şu var. 2. kattaki yöneticiler şuan olduğum 77. bölümde anladığım kadarıyla baam'ın kuralsız olması sebebiyle kuleyi tırmanmasını istemiyorlardı. o yüzden rachel'la iş birliği yapıyorlar. Fug kuralsızı alıp zahard'ı yok etmek istiyor. headon 2. kattaki kahveciyle konuşuyor. kahveci fug'dan hwaryunla iş birliği yapıyor. bu baam'ı neden kim harcadu 2. katta hep kafam bulandı. headon ne istiyor bu çocuktan.

edit: hwaryun ikili ajan olabilir mi ? bi de bu hwaryun rehber ama kurallı mı seviyeci mi ? kurallı di mi ?

FUG Baam'ın kuleyi tırmanmasını istiyor. Baam ve Rachel birlikte olursa Baam'ın tırmanma nedeni olmaz. Bu yüzden Rachel'i kullanıp Baam'ı onun peşinden gönderdiler.

tog'un vikisinde şöyle bi şey gördüm. tartışmada yazmışlar. kule ihtiyacı olduklarını seçiyor. kulenin seçtiklerinden zahard istikrar(stability), enryu değişim, urek devrim getirdi baam da özgürlük getirecek gibi bişey var.

FUG Baam'ın kuleyi tırmanmasını istiyor. Baam ve Rachel birlikte olursa Baam'ın tırmanma nedeni olmaz. Bu yüzden Rachel'i kullanıp Baam'ı onun peşinden gönderdiler.
o zaman fug'un rachel'a yardımı mantıklı olur. önüne havuç tutulan eşek gibi. önden rachel'ı fug tırmandırıyor. baam da doğal olarak kuleyi tırmanıyor.

pekiii bu baamların tüm grupları ne zaman birleşir ya da birleşir mi ? baya büyük bi topluluk oluyorlar. leeshoo'nun grubu var, A.A.'nın kurduğu grup var, wagnan'ın olduğu grup var şimdi büyük ihtimal tren grubu da geldi. ordu gibi oldular.

wagnan'ın yüzüğü de var. bi de ilk ortaya çıkışında zahard prensi de wagnandan bahsediyorlar. bunu da anlamadım. ama prens olamaz aşırı zayıf :/

pekiii bu baamların tüm grupları ne zaman birleşir ya da birleşir mi ? baya büyük bi topluluk oluyorlar. leeshoo'nun grubu var, A.A.'nın kurduğu grup var, wagnan'ın olduğu grup var şimdi büyük ihtimal tren grubu da geldi. ordu gibi oldular.

wagnan'ın yüzüğü de var. bi de ilk ortaya çıkışında zahard prensi de wagnandan bahsediyorlar. bunu da anlamadım. ama prens olamaz aşırı zayıf :/
Wagnan'ı hafife almayın derim, o yüzük ve prens lafları boşa geçmedi. Gruplar parçalı ilerler ama ben bir Androssi, Koon, Anak, Ateşli kız, Ran, Baam ve Rak reisli bir takım olmalarını isterdim.

Wagnan'ı hafife almayın derim, o yüzük ve prens lafları boşa geçmedi. Gruplar parçalı ilerler ama ben bir Androssi, Koon, Anak, Ateşli kız, Ran, Baam ve Rak reisli bir takım olmalarını isterdim.
boşa geçmedi de en ufak ilerleme yok adamda. shinsoo falan hiç yok. ancak yardımcı ekipmanları var o da yetenekleri olanlara pek işe yaramıyor. nasıl bi patlama yapacak merak içerisindeyim çıktığından beri

boşa geçmedi de en ufak ilerleme yok adamda. shinsoo falan hiç yok. ancak yardımcı ekipmanları var o da yetenekleri olanlara pek işe yaramıyor. nasıl bi patlama yapacak merak içerisindeyim çıktığından beri
Beta bunu öldürdü zannetti ama mucizevi bir şekilde ölmedi. Bazı yerlerde Wagnan'a özellikle vurgu yapıldı.

@memoww
Peki sence Baam ne seviyede, gücündeki dalgalanmayı saymazsak, kimse tehlikede falan değil, normal zamanlarda.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık