3. Sezon 145 de kalmışım. Bir zamanlar spoiler çıktığı gibi damlardım. Devam edesim var ama çok şey unuttum. Geçen 2. Sezondan başladım ama bıraktım tekrar.
Mangafansub vardı uçmuş siteMaznonyu Türkçe veren site var mı?
Parlayanlar axis'ten ayrı bir topluluk gibi duruyor şu an expo'dan önce retcon sanıyorduk SIU "yoo axis hala var" dedi. Baam"dan üstünlüğüyse... yok. Baam baya Tanrı'nın yeryüzündeki gölgesi bir şey. Bizzat tanrı seçip, diriltiyor. Btw bu parlayan gücünün bir limiti var besbelli. Urek kullanırsam israf olur vs. diyordu.son bölümde urek mazino'nun gerçek gücünü ve amaçlarından birini belki de varoluşunu "light" dediği iyilik temsali bir gücü var. Urek, düşündüğümüzden çok ama çok güçlü gözüküyor yani 44. kattaki hikayeye nasıl bağlayacağını merak ediyorum. shinsoo ile kafasını hiç bozmasına bile gerek yok... bana kalırsa eğer 11 tane aile liderinin urek'e saygı duyması ve po bidau ve trau ile başa baş dövüşürüm demesi bile onlardan ayrı bir seviyeden geldiğini düşündürttü.
axis olabilecek tek kişi. baam'dan bile üstün olduğunu açık açık gösteriyor.
parlaklar herhalde melek gibi bir şey.. baamın potansiyeli uçsuz bucaksız katılıyorum ama sani nesilden nesile aktarılan bir hikayeyle 25. baam oluyor. bilmiyorum urekin safi gücü baamın ötesinde olduğunu düşündürüyor ama benim de kafam karışık kesin böyledir diyemem.Parlayanlar axis'ten ayrı bir topluluk gibi duruyor şu an expo'dan önce retcon sanıyorduk SIU "yoo axis hala var" dedi. Baam"dan üstünlüğüyse... yok. Baam baya Tanrı'nın yeryüzündeki gölgesi bir şey. Bizzat tanrı seçip, diriltiyor. Btw bu parlayan gücünün bir limiti var besbelli. Urek kullanırsam israf olur vs. diyordu.