kekomancer Dün 19:42 da #5,401 Wa1t dedi ki: 29 Nisan'da Urek side story geliyormuş. Hayırlı olsın. Genişletmek için tıkla ... Bari biraz geriden alsa hikaye anlatımını..
Wa1t dedi ki: 29 Nisan'da Urek side story geliyormuş. Hayırlı olsın. Genişletmek için tıkla ... Bari biraz geriden alsa hikaye anlatımını..
Erwin Smith Dün 20:14 da #5,402 Wa1t dedi ki: Side Story bittiği zaman başlayacak S4 galiba o kısmı tam anlayamadım valla. Genişletmek için tıkla ... Aynı anda çıkacak diyorlardı sanki ama tam hatırlamıyorum.
Wa1t dedi ki: Side Story bittiği zaman başlayacak S4 galiba o kısmı tam anlayamadım valla. Genişletmek için tıkla ... Aynı anda çıkacak diyorlardı sanki ama tam hatırlamıyorum.
Wa1t Dün 21:38 da #5,403 kekomancer dedi ki: Bari biraz geriden alsa hikaye anlatımını.. Genişletmek için tıkla ... demek istediğini anlayamadım. (Kafam basmadı) Erwin Smith dedi ki: Aynı anda çıkacak diyorlardı sanki ama tam hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla ... Aga kaynakların herhangi biri S4'le beraber dememiş o yüzden daha sonra olacağını daha muhtemel buldum. Neyse Urek'te iyidir.
kekomancer dedi ki: Bari biraz geriden alsa hikaye anlatımını.. Genişletmek için tıkla ... demek istediğini anlayamadım. (Kafam basmadı) Erwin Smith dedi ki: Aynı anda çıkacak diyorlardı sanki ama tam hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla ... Aga kaynakların herhangi biri S4'le beraber dememiş o yüzden daha sonra olacağını daha muhtemel buldum. Neyse Urek'te iyidir.
kekomancer Dün 22:20 da #5,404 Wa1t dedi ki: demek istediğini anlayamadım. (Kafam basmadı) Aga kaynakların herhangi biri S4'le beraber dememiş o yüzden daha sonra olacağını daha muhtemel buldum. Neyse Urek'te iyidir. Genişletmek için tıkla ... Ben de tekrar okudum şimdi, emin olamadım:d Kuleye girişten öncesinden başlasa keşke demek istedim, temenni tabi.
Wa1t dedi ki: demek istediğini anlayamadım. (Kafam basmadı) Aga kaynakların herhangi biri S4'le beraber dememiş o yüzden daha sonra olacağını daha muhtemel buldum. Neyse Urek'te iyidir. Genişletmek için tıkla ... Ben de tekrar okudum şimdi, emin olamadım:d Kuleye girişten öncesinden başlasa keşke demek istedim, temenni tabi.
Kuroki 4 dakika önce #5,405 Komedi ağırlıklı olacağına eminim de umarım kayda değer bilgiler de öğreniriz. Kulenin dünyasının genişliği malum da hakkını veremiyor kanımca siu.O yönden de iyi göstermesini isterim.
Komedi ağırlıklı olacağına eminim de umarım kayda değer bilgiler de öğreniriz. Kulenin dünyasının genişliği malum da hakkını veremiyor kanımca siu.O yönden de iyi göstermesini isterim.