SIU:I love this game, I'm Obssesed with this gameVe ziu baş aşağı giden seri için uno lart açar:Baamın babası V.
SIU:I love this game, I'm Obssesed with this gameVe ziu baş aşağı giden seri için uno lart açar:Baamın babası V.
bu akryung zaten headon tarafından verilmedi mi rachel'a ? Niye bu kadar kastılar bu herifi hala çözemedim.V'nin göz rengi mavi çıktı. Akryung ve Baam'ın göz renkleri aynıydı Akryung'un V'nin bedeniyle ilişkili olduğuna dair yapılan teori zayıfladı bence.
Oda kuralsızda ondan.bu akryung zaten headon tarafından verilmedi mi rachel'a ? Niye bu kadar kastılar bu herifi hala çözemedim.
Shinwonryu kullandı, saçları uzun V gibi gözleri Baam ile aynı renk. V de basitçe intihar etmek yerine şantaj veya anlaşma ile ölmüş de olabilir.bu akryung zaten headon tarafından verilmedi mi rachel'a ? Niye bu kadar kastılar bu herifi hala çözemedim.
Shinworyu'dan kıllanmaları saçma adamı zaten headon yarattıysa shinworyu kullanabilmesi çok normal. Herif kuledeki en aşkın varlık diye geçiyor bunu mu yapamayacak. Teori işi harbi benlik değil hepsinde bi kasıntılık var.Shinwonryu kullandı, saçları uzun V gibi gözleri Baam ile aynı renk. V de basitçe intihar etmek yerine şantaj veya anlaşma ile ölmüş de olabilir.
Çok sağlam bir teori değil zaten de Akryung'un Headon tarafından yaratılan random bir karakter olma ihtimali düşük Atölye ile de bağı var muhtemelen.Shinworyu'dan kıllanmaları saçma adamı zaten headon yarattıysa shinworyu kullanabilmesi çok normal. Herif kuledeki en aşkın varlık diye geçiyor bunu mu yapamayacak. Teori işi harbi benlik değil hepsinde bi kasıntılık var.