Evet Siu'nun kulenin kronolojisini degistirmedigini varsayarsak aile liderlerinin ilk cocuklari henuz 134. Kata ulasip durmalarindan once doguyor yani Lobadon ve Kirin gibi kisiler kulenin fatihlerinden sayilir. Kuralsizlar ve Adori, Baek Ryun gibi birkac kisinin ardindan 20.den 50.ye kadar siralamanin bunlar gibi kisilerle dolu olmasi gerekiyor.Lobadon ve kirin ana soydan gelen en yaşlı iki kişiymiş. Oğulları diyebiliriz sanırım. Tek de atar yarım da atar
Bunu bilmiyordum ben mesela. O zaman az bile söylemişim. Yama’ya saldıran kişi de po bidau ailesinde üçüncü sırasaymış. Aile liderleri bi yana ortalıkta ciddi güçlü karakterler cirit atıyor.Evet Siu'nun kulenin kronolojisini degistirmedigini varsayarsak aile liderlerinin ilk cocuklari henuz 134. Kata ulasip durmalarindan once doguyor yani Lobadon ve Kirin gibi kisiler kulenin fatihlerinden sayilir. Kuralsizlar ve Adori, Baek Ryun gibi birkac kisinin ardindan 20.den 50.ye kadar siralamanin bunlar gibi kisilerle dolu olmasi gerekiyor.
Jinsung'un da bir ustunde olan nesil bu.
Tabi ilk nesiller Yaratilis savasinda olmus veya daha yetenekli cocuklari tarafindan emekli edilmis olabilir. Ama Aileleri effektif olarak idare eden Kirin ve Lobadon gibi kodamanlar gorebilecegimiz en guclu karakterler arasinda.Bunu bilmiyordum ben mesela. O zaman az bile söylemişim. Yama’ya saldıran kişi de po bidau ailesinde üçüncü sırasaymış. Aile liderleri bi yana ortalıkta ciddi güçlü karakterler cirit atıyor.
Luslec ve Adori gibilerin tek yememesi lazım. Ancak bu lobadon gibi adamların dayanacağını sanmam.Baam labadonla kısaca bir karşı karşıya gelecek herhalde ama Labadon yenmeden olay çözülecek sanırım. Ayrıca hep merak ediyorum böyle çok güçlü bir yüksek seviyeciye aile lideri saldırsa ne olur diye. Örneğin birkaç saldırıya da olsa direnebiir mi özellikle ilk 20 sıralamadaki seviyeciler. Ayrıca Laura Labadon'un torunuysa Traumerei ile akraba olmuş oluyor bunların ilişkisi çok çarpık o zaman.
Kulede günler bizim dünyamızdan kısa diye bir şey okuduğumu hatırlıyorum tabi yine de binlerce yıl başka mevzu:dBinlerce yıl yaşıyorsun ve hiçbir gayen yok. Çok kötü be. Sadece bu yüzden Zahard'a savaş ilan edersin. Kuleyi tırmanmayı engellediği için.
Binlerce yıl yaşıyorsun ve hiçbir gayen yok. Çok kötü be. Sadece bu yüzden Zahard'a savaş ilan edersin. Kuleyi tırmanmayı engellediği için.