Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Tower of God ''Spoiler'' Tartışma

Aile liderinin saldırısı sonucu ölmeyen yas burada ölürse bu demektir ki bu seri okuyucuya göre şekilleniyor. Siu aradan önce aldığı tepkilere takılıyor hala.

Aile liderinin saldırısı sonucu ölmeyen yas burada ölürse bu demektir ki bu seri okuyucuya göre şekilleniyor. Siu aradan önce aldığı tepkilere takılıyor hala.
Yas. aile lideri saldırısından sonra ölümü garanti olduydu zaten. Yavaş yavaş ölecek deniyordu. He yas'ın şimdi ölmesi ile 50 bölüm önce ölmesi arasında ne fark var diye sorsan, yok.

Kapıyı açma potansiyeli olmayanlar birilerinin peşinden gitseler bile shinso duvarını geçip giremiyorlar muhtemelen. Benim hatırladığım kadarıyla Rachel Baam'dan önce giriyor kuleye. Baam'da onun peşinden gidiyor. Hatta ilk bölümü okursanız Rachel'ın kuleye girmem gerek dediğini görebilirsiniz Baam'a hatta ilerleyen zamanlarda Androssi ne kadar sevmese bile Rachel'da tuhaf bir güç olduğundan söz ediyor. Rachel'ı ben de sevmem fakat serinin ana karakterlerinden biri ilk sezon sonunu bir solukta okumamıza Baam'ı büyümesine olgunlaşmasını neden olan düşman da o.

Kuralsız olmaya gelince kuralsız olmanın özel tarafı shinso ile alakalı muhtemelen. Yani kapının açılması da bununla ilgilidir diye düşünüyorum. Hatta kuralsızların etrafında shinso akışı bile farklı oluyor anlaşmaları hükümsüz kılabiliyor adamlar. Tabii bizim Baam yalnızca bir kuralsız değil daha farklı bir şeyler de var. Bu durum Arlen'in büyüleri veya dışarıdaki tanrı ile ilgili olabilir. Daha babasının güçlerini bile bilmiyoruz belki dayanıklılığı ve yakın dövüş gücü buradan geliyordur.

Kapıyı açma potansiyeli olmayanlar birilerinin peşinden gitseler bile shinso duvarını geçip giremiyorlar muhtemelen. Benim hatırladığım kadarıyla Rachel Baam'dan önce giriyor kuleye. Baam'da onun peşinden gidiyor. Hatta ilk bölümü okursanız Rachel'ın kuleye girmem gerek dediğini görebilirsiniz Baam'a hatta ilerleyen zamanlarda Androssi ne kadar sevmese bile Rachel'da tuhaf bir güç olduğundan söz ediyor. Rachel'ı ben de sevmem fakat serinin ana karakterlerinden biri ilk sezon sonunu bir solukta okumamıza Baam'ı büyümesine olgunlaşmasını neden olan düşman da o.

Kuralsız olmaya gelince kuralsız olmanın özel tarafı shinso ile alakalı muhtemelen. Yani kapının açılması da bununla ilgilidir diye düşünüyorum. Hatta kuralsızların etrafında shinso akışı bile farklı oluyor anlaşmaları hükümsüz kılabiliyor adamlar. Tabii bizim Baam yalnızca bir kuralsız değil daha farklı bir şeyler de var. Bu durum Arlen'in büyüleri veya dışarıdaki tanrı ile ilgili olabilir. Daha babasının güçlerini bile bilmiyoruz belki dayanıklılığı ve yakın dövüş gücü buradan geliyordur.

Kapı baam için açıldı rachel içeri girdi. Tırmanmayı haketmediği bile söylendi:

Baam aslında kurallı olarak girecekti rachel onun kapısından girdi. Bu yüzden teknik olarak kuralsız sayılıyor ama kuralsız olmaya dair bi gücü yok. Baamın da kuleye girmek gibi bir derdi yokken Rachel’ın peşinden gitmek için zorla girdi. Kapıyı zorla açtı. Kuralsızlardan korkuluyor olmasının bir sebebi kapıyı kendilerinin açacak gücünün olması. Rachel da öyle bi durum yok.

Normalde en güzel kore serilerinden biri ama korelilerin toxic kadın düşkünlüğü var. Yemek yapmaz, çamaşır yıkamaz, ütü yapmaz, erkeğine en ufak bir noktada destek olmaz erkek iti köpeği olsun her şeyini affetsin görmezden gelsin ister.

Koreli minnoş erkeklerin hayalleri malesef. RACHEL şu seride en fuzuli karakter ölmesi seriye çok şey katar eksiltmezdi. Fakat öleceğini sanmıyorum ölürse eğer benden herkese çay.

Ayrıca ana karakterimiz BLEACH okuyanlar bilir okumayanlara da spoier olsun İCHİGO çakması, içinde herşey var. diyorsun ondan da koy abi, bundan da koy abi ohh şunu da ver abi. Çıtır çerezlik seri. God of HS gibi yani.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık