Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Tower of God ''Spoiler'' Tartışma

Mavi, kırmızı, ruhlar ve Leviathan... Baam ne zaman kendi gücünü kullanacak.
Farklı dövüşlerde farklı güçler deniyor gibi. Ren’e karşı leviathan kullandı. Şimdi dönüşüm kullanıyor.

Ekstra güçler olmadan sezon başında baya dövüştü. Artık aynı şeyleri tekrar çizmek yerine her dövüşte yeni şey gösterip sıkmamaya çalışıyormuş gibi geldi bana.

Baam kendi shinsoo kontrolünden memnundur son zaman atlamasından sonra. Ren gibi ranker buldukça ekstra güçlerini dener artık.

Farklı dövüşlerde farklı güçler deniyor gibi. Ren’e karşı leviathan kullandı. Şimdi dönüşüm kullanıyor.

Ekstra güçler olmadan sezon başında baya dövüştü. Artık aynı şeyleri tekrar çizmek yerine her dövüşte yeni şey gösterip sıkmamaya çalışıyormuş gibi geldi bana.

Baam kendi shinsoo kontrolünden memnundur son zaman atlamasından sonra. Ren gibi ranker buldukça ekstra güçlerini dener artık.
Dikenlerden gidecekti. Dikenler farklı mı şimdi?

Belki s3 sonu çözer. Kendi gücü diken hariç sahip olduğu tüm güçlerden daha OP
Öyle. Ben de o yüzden kendi gücünü kullanmasını bekliyorum.

Ekstra güçlerden ziyade kendi gücünü tanısın, geliştirsin, yeni varyasyonlar üretsin istiyorum. Çok şey mi istiyorum. :(

Öyle. Ben de o yüzden kendi gücünü kullanmasını bekliyorum.

Ekstra güçlerden ziyade kendi gücünü tanısın, geliştirsin, yeni varyasyonlar üretsin istiyorum. Çok şey mi istiyorum. :(
Ben de böyle istiyorum da SIU’nun yapacağını sanmam.

Baam’in bişey emmeden sahip olduğu kendi güçleri siyah shinsoo, shinworyu ve orb. Sezon başında “ iğnesiz gücüm yetmiyor, yeni bişey lazım” derken bile bunları kullanacağına kırmızı kılıç gücünü çıkardı.

Kendi gücünden önce bunları kullanıyor baam. White defalarca boynuna kılıcı dayadı baam yine de kendi gücünü tam kullanmadı. Öldükten sonra kullandı.

Düz mavi shinsooyla öğreneceğini zaman atlamasında öğrenmiştir. Hemen teknik kopyalıyor zaten. Siyah shinsoo’yu da inatla sakladığı için bu emdiği güçler olmadan gelişmeye çalışacağını pek sanmıyorum. Sezon sonu veya sonraki sezonun başında olur belki.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık