Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Tower of God ''Spoiler'' Tartışma

Bu Enne muhabbeti nereden çıktı? Mühürlü değil miydi bu kadın?
Enne Baam'ın annesinin günlüğünü okuduktan sonra kural dışı davranışlar sergiliyor ve yakalanıp mühürleniyor. Muhtemelen bildiklerinden dolayı. Baam'ın ailesi ve geçmişiyle ilgili bilgi sahibi yani. Kendisi aynı zamanda Gustang'ın kızı olduğu için olaylar Enne'ye bağlanabilir diye düşünüyor bu archtan sonra birçok kişi. Baam'ın mühürlü şeyleri açma ve prensesleri etkileme konusundaki yeteneği de bir diğer nedeni bunun.

Geçen hafta da yazdım. Baam prenseslerin arasına girip bu savaşı cool bir şekilde durdursa güzel bir bölüm olur. Siu'nun sevdiği sahnelerdir bunlar. Ama yılan mılan derken yine oyalıyor bizi. Bu yılan işi çok sıktı neci olduğu belli değil kaç bölümdür koridorlarda geziyor kendi kendine. Le po bia adamıysa neden Baam'a saldırıyor. Baam İstasyon katında Yuri'yi kucaklamıştı. Şöyle hoş bir kurtarma sahnesi olsa iyi gider. Baam'a prenseslerin bu kadar yükselmesinin sebebi tabii ki kuralsız olması. Zahard'ın bile kendi haremi vardır muhtemelen. Zaten prensesler her ne kadar zahard kendine fedai arasa da onunla evlilik amacıyla prenses oluyorlar. Zahard hiçbiriyle evlenmese de Adori'nin Zahard'a yanık olduğunu düşünüyorum ben. Bu da ileride bizimkinin Yuri'den bile rütbeli prenseslerle olabileceği fikrini getiriyor aklıma.

Bölüm prenses savaşı dışında bir geçiş bölümüydü sanki. İkişer ikişer çıkarken ne güzel okuyorduk. Şimdi beklemeye devam.

Yuri vs tiara daha büyük çaplı bi dövüşe dönüşür umarım. Yuri vs Karaka gibi bişey görmek istiyorum artık.
Aile liderini uyandırırlar. Yuri karaka vs'si gibi dövüşürse o bina tamamen yok olur birde. Btw ulan tek dairede kaç tane patlama oldu. Bu odalara bişi olmadı. Ne kadar büyük acaba odalar? O kadar patlamaya dayandığına göre en azından.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık