Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Tower of God ''Spoiler'' Tartışma

Bırakın da zahard suikastcisi biraz güçlü olsun yav. İlk 100 olmasa da ilk 150lerdedir. Koon tek yer ren'den. Whitedan güç almayla hemen bam gibi seviyrcilerle dovusmesini beklemeyin, herkes bı adori, Enne olamaz kuralsizlardan başka.
En fazla İlk 5000’de bu adam. 1000’e girsen High ranker oluyorsun zaten. Ren normal ranker.

Dövüş bana saçma gelmedi bu arada. Baam net bi şekilde eskiye kıyasla daha güçlü şuan. Düz haliyle bu kadar rahat değildi rankerlar karşısında.

Jinsung’un yanındaki performansı yüzünden tepki veriliyor galiba. Ama seriyle tutarsız olan şey o sahneydi. Bu sahne değil. Orda da kalkan’ın savunması ve leviathan’ın hasarı sürpriz oldu. Hep görüyoruz ranker’lar kendilerini tutuyor Baam karşısında. Baam ondan yararlanıp 1 saniyede 2 gücünü birden kullanıp paketledi adamı.

En fazla İlk 5000’de bu adam. 1000’e girsen High ranker oluyorsun zaten. Ren normal ranker.

Dövüş bana saçma gelmedi bu arada. Baam net bi şekilde eskiye kıyasla daha güçlü şuan. Düz haliyle bu kadar rahat değildi rankerlar karşısında.

Jinsung’un yanındaki performansı yüzünden tepki veriliyor galiba. Ama seriyle tutarsız olan şey o sahneydi. Bu sahne değil. Orda da kalkan’ın savunması ve leviathan’ın hasarı sürpriz oldu. Hep görüyoruz ranker’lar kendilerini tutuyor Baam karşısında. Baam ondan yararlanıp 1 saniyede 2 gücünü birden kullanıp paketledi adamı.
White'ı yenmesini, koca filoyu bir yerden bir başka yere taşımasını da sayabiliriz. Baam'ın nasıl muazzam güçlendiğine shinsu kapasitesinin arttığına örnek olarak. Tabii ki Jinsung kadar kuvvetli değil. Kendi zaten söylüyor bunu. Ancak jinsung sıralamada ilk 60 70 kişinin içinde olan bir karakter zaten. Ren baamla değil en azından başka biriyle eşleşebilirdi.

Sui güç dengesini aktarma konusunda biraz başarısız. Baam urek mazinoyla yumruk tokuşturduğunda da bu böyleydi. Yani Urek'e bir çizik attı sözde o zaman. Fakat sonra seri sıradan seyrine geri döndü. Şimdi de yüksek seviyecilerle denk dövüşüp sonra kurallılarla turnuvalara katılıyor.

Siu hep yapıyor bunu. Bakın Baam bir kuralsız ama hikayenin seyri için şimdi güçlerini kullanmayacak ve bir süre d seviye kurallılarla tırmanacak kuleyi diyor yani.

Koon tek başına yenemeyebilir. Zaten bir buff karakteri ve fenerci. Ancak Rakla beraber şu an böyle bir karakteri yenebiliyor olmaları lazım. Başka türlü Baam ile kuleye tırmanmaları mümkün değil. Ayrıca Rak'ın antik güçlerini ve mızrağının gücünü unutmayalım. Yama'nın annesi bir antik olarak Zahard ordusuyla savaşıyordu tek başına. Hatta Traumerei devreye girmişti. Rak'ın da bir çeşit antik soyundan geldiğini hesaba katalım. İleride Baam bir aile lideri kadar güçlü olduğunda bizim ekip de o ailedeki ilk 10'da olacaktır en azından. Koon bir buff karakteri olarak zekasıyla öne çıkacak olsa bile Rak dehşet potansiyeli olan bir karakter. Ayrıca Ren o kadar über süper güçlü bir karakter olsa ilk sezonda çömez kurallıları öldürmek için gönderilmezdi diye düşünüyorum ki bunda da başarısız olmuştu.

Şu an Koon da Rak da iki aile savaşının ortasına gidiyor. Herhangi bir güçlendirme almadılarsa bu savaş meydanında bir güç dalgasıyla öleceklerdir zaten. Çok uzak olmayan bir zamanda göreceğiz bunu.
Değil koon ve rak tüm kurallıları getirsen ren'e doğru düzgün el süremezler. Ren süikastte başarısız oldu çünkü karşısında yuri vardı :D Koon ile rak'ın bu arc ölmesi rachel'ın güzelliğiyle eşdeğer. Yama'nın annesi Antik'den var olmuş biriydi onunla normal kurallıları bir mi tutuyorsun? Yüksek ihtimal baam bi yerde tüm ekipten ayrılacak. SIU bunu bi 100 kez falan çıtlatmıştı.
Edit: Baam'ın tepkisizliği beni bitirecek kolun koptu be bi tepki verir insan :D küfür etmeye de başlamış bir de kirlettiler gül gibi çocuğu.

Son düzenleme:
Baam rankera kurallı muamelesi çekti resmen çok hoşuma gitti.Sui Bu son bölümü sanki eleştirilere cevap için yapmış gibi geldi.Hep diyorduk bir güç geliyor diğerini unutuyor die.Baam ters akıştan başlayıp basic tekniklerin hepsini kullandı nerdeyse.Bence baamın gücü konusundada biraz belirleyici oldu bu bölüm artık.Rankerlar kurallı gibi kaldı baamın yanında.(Bence bilerek rene kaç bölümdür kurallı dedirtio,baamın karşısında asıl kurallı rankerlar oldu dermiş gibi).Tabi diken kara shinso fln ayrı boyut.Özellikle diken olayı çok süpriz.2 dikenle zaharddan bile kaçabilmiştide perti çıktı garibimin.Tabi rene ne gerek dikende ben tam olarak kontrol edebildiğinide düşünmüyorum dikeni,kendi gücü haline getiremedi daha.Hoş getirse saçma olur fug bu dikeni zaharda karşı kullanılsın diye yılların sonucunda buluyor.

Ha ailesi de prenses savaşına dahil oldu demektir Yuri'nin gelmesi. Ayrıca Yuri Baam'a yardım ettiği için ceza almıştı. Şimdi Baam için aile lideri evlilik turnuvası düzenliyor. Yuri'nin cezanın düşmesi lazım. Aile savaşı iki aile arasında kalmayacak demek de olabilir bu. Açıkçası Ha yurin'i görmek isterim. Bu hafta tek bölüm herhalde.

kimse bunlar süper speed çeviri yapıyorlar.
yuri yanlız baamı çok pis döver.
döve döve pestilini çıkarır.

"kimse bunlar süper speed çeviri yapıyorlar."
Chatgpt falan mı kullanıyorlar acaba? Korean raw doğru düzgün çıkmadan adamlar ingilizce atıyor ah bir de bizde çeviren çıksa ...

"yuri yanlız baamı çok pis döver.
döve döve pestilini çıkarır."
Yok.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık